nytt rekord igen

fast denna gång åt fel håll, haha. Idag har jag haft rekordfå läsare :P

Fast å andra sidan har det inte hänt mycket idag. Jobbade ju till 15 och åkte därefter ut till mina föräldrar och hopptränade lite med några kaniner. Tobbe vara snäll och fotade lite, så jag ska lägga upp bilder sen.
I övrigt har jag bara svettats som en gris och bränt mig på bröstkorg, mage och knän :P

Jag älskar sommaren!


Inte så snygg Jenny. Men snygg bild iallafall. Jove är den duktiga fotografen. Och jag hoppar faktiskt så här högt.... Med rätt vinkel kan man få häftiga bilder ;)

sunrise


(tyvärr är inte låten från början...damn you You tube....)

Godmorgon!

Solen skiner, och det ser helt klart ut att bli hett även idag. Och vad gör då jag? Jo, sitter på ett mörkt kontor. Kul kul....
Ut och sola för mig med!

I eftermiddag ska jag hoppträna lite med kaninerna. Om de orkar. Tobbe ska få fota lite. Det blev tyvärr inte med Jessie, våra arbetstider går om varann hela tiden. Typiskt! Men det kommer väl mera chanser.
Ser fram emot sommartävlingarna nu! Speciellt kvällstävlingarna.
Hjälp, jag måste hinna träna Oskar lite mera! Nästa tävling får ju han debutera på, och jag har ju knappt hunnit träna honom alls! Men på det lilla så har det gått extremt bra iallafall.
Och på tal om inget, nästan..... Så smet ju Loke häromdagen. Skulle städa burar och hade Tudor med mig, och möts av en liten Loke i dörren. Måste ha suttit på haspen slarvigt dagen innan.
Och om han var svår att fånga? Jaaaaaaa....... Det tog ett bra tag. Till slut fick jag ge upp, och satte för dörren så han inte kunde smita ut utanför kaningården iallafall.
Men efter den incidenten så verkar han tuffat till sig liiiite, och stannar kvar för att ta lite mat när jag ska ge honom det. Springer han iväg så kommer han tillbaka igen. Det jobbiga är att han verkar sikta in sig på att hoppa ut från buren igen... rackarn!
Hoppas jag får en burkompis till honom snart. Tänkte spara en tjej från Polly, som ska få vara hans sällskapsdam ;) eller om det blir den andra tjejen jag tingat...... Vi får la se.

inte en lugn stund...

Idag hade jag en ledig dag. Men det betydde ju knappast lugn och ro!
När jag gick upp vid 9.00 så färgade jag håret, och därefter begav vi oss ner på stan för att jag skulle köpa ett par ramar som vi behövde för våra mors dags-presenter (eftersom jag jobbar imorrn och både Tobbe och jag träffade våra föräldrar under dagen så tyckte vi att vi kunde fira mors dag idag istället.)..
Efter en snabbvisit på stan så åkte Tudor och jag själva vidare (då Tobbe hade planer med killkompisarna idag) hem för att hämta upp ett par grejer, och vidare till mina föräldrar.
Efter att jag varit hos mina föräldrar i en timme eller så, så åkte vi iväg igen, bort till Rocklunda för att gå en stund på vårmarknaden. Hade lovat Tudor att få åka lite karuseller.
Jösses vad långt det var mellan parkeringen och själva marknaden. I den hettan som var idag dessutom så höll man ju på att smälta bort!
Efter en timme på marknaden så fick vi bege oss hemåt. Först åka förbi kaninerna och ge dem mat. Sedan hem och hämta en present, och så iväg och hämta Tobbe kl. 17.30.
Sen stack vi iväg alla tre på 40+40-års fest hos Tobbes storasyster i Enköping. Drygt kl 21 så skjutsade jag tillbaka Tobbe på det galej han var på innan, och Tudor var så himla duktig och höll sig vaken hela tiden.
Kl. 21.30 var jag äntligen hemma igen. Tudor kröp ner i sin säng och somnade på en gång.

och här sitter jag nu.... puh!

Det jobbiga är att jag skulle varit förbi Granngården och köpt nytt spån och pellets, men det glömde jag bort helt. Skulle även para om en av kaninerna, men det glömdes också bort. Och så skulle jag tränat när jag ändå var hos mamma och pappa. Det glömdes inte bort, men jag orkade bara inte i allt farande.... Men imorgon så! efter jobbet.....


bakom mina solglasögon.......

I <3 Veruca Salt

Veruca Salt är ett av mina absoluta favoritband. Tyvärr har de bytt bandmedlemmar genom åren, och jag tycker ju soundet med originaluppsättningen med Lousie Post och Nina Gordon som sångerskor var bäst. Post är ju kvar än, men hon och Gordon kompletterade varann så himla bra.
Men självklart så har jag ju alla skivorna. Utom EP:n då, men den har jag tyvärr inte fått tag i.

Nu är ju tyvärr You Tube så tråkiga och har börjat tagit bort musikvideos. Men jag hittade en med dem:
http://www.youtube.com/watch?v=Mt29KAj2-PE
Den heter Shutterbug och är med på deras enligt mig bästa album "Eight arms to hold you". Fantastiskt bra album utan en enda dålig låt.

Min bloggadress kommer ju från en annan av deras sånger, från deras debutalbum "American Tighs"


Gröna rollo?

Oj, nu har jag fått ännu flera tittar på min blogg. Kul :)

Tobbe sitter och kollar på en film på tv som hade kategorin action/western/krig. Såg inte ut som en sån film, men det var 3 kategorier som jag inte gillar, så jag satte mig vid datorn efter att ha ätit några Rollo-kolor, av den gula sorten.

Satt och funderade på om det funnits en grön Rollo-påse någon gång? Vad var det för smak isåfall? För blå är väl mint? Sedan har det säkert funnits orange med apelsinsmak....


Jag måste ta lite nya sommarbilder...... Den här är från i fjol, då vi åkte till Kolmården. Nästan family-portrait, för min love syns i mina solglasögon.


Den här var det längesedan jag lyssnade på.... får mig att tänka på typ..1998... och allt som hände då.

Imorrn blir det Tudor och mamma dag. Få se vad vi ska hitta på. Åka en sväng till Vårmarknaden kanske....

ooh

Vilken skönt väder alltså! Skjutsade Tudor till dagmamman vid halv elva, och åkte därefter och handlade lite. Sen satte jag mig på balkongen och höll på att smälta bort!
Halv två var det dags att bege sig till kontoret, och det kändes ju mindre kul en fin dag som denna. Men imorgon är jag ledig iallafall. Fast då blir det väl full rulle ändå, med allt man vill hinna med en ledig dag, hihi.

Tudor fick förresten sina "skol-kort" som jag kallar det (alltså sina foton han tagit hos dagmammorna). Så fin, min lilla älskling. Lika glad som alltid!

Såg nu att jag haft nytt besöksrekord på min blogg. Det är kul :) Har absolut ingen aning om vilka mina läsare är, så det skulle vara kul om ni hejjade ;) så kan jag besöka er också.


Underbara 90-tal

80-talist som jag är så har jag ju många favoriter från sena 80-talet och framför allt 90-talet. Nu ska jag bjuda på en hel massa godingar från min barndom!
Minns ni dessa?


Gallavanterna - Dessa hade jag massa figurer av som liten. En granne hade böckerna och jag var såå avundsjuk! Nu har jag äntligen lyckas skaffa mig egna. Tack Tradera!

 
Drutten! Den söta tablettasken som jag gillade, men jag minns inte om den var så himla god egentligen...


Hade du någon Skogsfamilj? Jag och syrran hade en hel bunt med kanin-familjer!
Och minns ni filmerna? Liten.... mindre..... miiiiiiiiinst!


Ååå den här filmen var min absoluta favorit. Chipmunkarna reser jorden runt. Har den fortfarande på en heminspelad vhs.

Och på fredagskvällarna satt man bänkad framför Disney-dags! Ducktales var ju klart det bästa, och då var det ju en följetång som var hur spännande som helst! Gizmo-kvack och Bubba var favoriterna!


Och hela världen blev väl förälskade i superöta Gizmo från Gremlins! Har både ettan och tvåan hemma på vhs. Aningen sönderspelade......

Garbage Pail Kids samlarkort! De var ju så grymma!


Fortfarande bästa tv-spelet ever! Super Mario Bros. 3!
Jag brukade sitta och rita Koopa-ungarna, och detta var min favorit; Ludwig von Koopa.


Pixi-böcker har man ägt en del! Min favorit var Jesper och Jessica, och den lyckades jag hitta på Blocket så nu finns den i min sons bokhylla!


Keypers - var det någon som hade en sån? De var inte så vanliga, men jag älskade dem! Söta djur i massa färger, som hade ett fack på magen eller ryggen som man kunde låsa.


Och Popples! De söta trollen som man kunde förvandla till bollar. Jag hade några stycken, bland annat den orangea, Puzzel, här på bilden (han sitter här i bokhyllan bevid mig. Där sitter också Punkster, som är en rock-popples med tuppkam och piercing). Men jag ville så gärna ha den vita, Puff-Ball, och den gula, Potatochips.


Lego hade ett märke som hette Fabuland, som var typ i målgruppen mellan vanligt Lego och Duplo. Söta djur i söta hus. Jag hade.... förstås..... kaniner....


Och så fanns det ju en häftig ninja-kanin i serietidningen Usagii Yojimbo.


Sesame Street tittade jag på en del också, så jag är ju toklyckig att HM börjat sälja Sesame Street kläder nu till barn.....


GB-glassar har man ju en hel minnen från också! Vad sägs som Caribic, Banana-Joe eller Spinn? Eller när Calippo hette Pop-Up?
Ett litet tip som man gillar nostalgi är denna härliga bok, som inte bara innehåller glassar utan massa annat smått och gott:



Har ni några leksaker, böcker eller filmer som ni minns tydligt från 80- och 90-talet?

okej...

På väg hem från jobbet såg jag den här skylten...
Hmmm... bensinpriset är högt nu igen, men detta är väl ändå löjligt högt?



Så här dyrt är det numera att tanka bilen på macken precis utanför där jag bor...... hahaha.....

harajuku girls you got a wicked style

Har beställt mig en Harajuku Lovers "G" - parfym.
Den skulle ha doft av kokos, och jag älskar kokos så det blir säkert bra... hoppas jag!
Tycker överlag att kändis-parfymerna brukar lukta gott. Nu senast har jag haft Jennifers Lopez Live Lux, som jag tycker doftar som något gott te ungefär. Min vän hade någon av Brittans parfymer förut, och även den luktade gott tyckte jag.
Men nu provade jag en helt ny :) Det blir en total överraskning.... spännande!

Och en parfym med en sån här söt flaska kan väl inte lukta äckligt? ;)


till läkaren

Ska iväg till läkaren idag innan jobbet. Har varit duktig och kostat på mig vaccin mot hepatit till mig och Tudor. Tudor tog sin andra spruta igår, och jag ska ta min idag. Usch vad dyrt det är....Kommer bli ungefär 2500:- i slutänden.... Men den sista sprutan behöver vi inte ta förrän om ett halvår.
Men nu slipper vi iallafall skrumplever och andra äckliga grejer som Hepatit A och B kan medföra...

Ååå jag är så himla godissugen! Kan det inte bli fredag nu, så jag kan få äta med "gott samvete", haha.....

Nä nu ska jag hoppa in i duschen!


Min söta Tobbe-docka står så snäll och tittar på mig när jag sitter vid datorn...
Någon mer som har Living Dead Dolls hemma? De är ju alldeles underbara!
http://www.livingdeaddolls.com/


låt på huvudet....

 

Det är många som tycker reklamen för Heineken är bra. Ni vet den där med tjejerna i en walking closet och det.
Jag stör mig mest på den faktiskt..... Ok, kill-delen är ju rätt kul, men jag fattar inte varför tjejer skulle skrika högt för att någon annan har en massa kläder och skor?
Vad skulle det gynna mig liksom? Alltså om jag varit en av de tjejerna. Dessutom är det väl inte en enda av mina vänner som har samma klädstorlek som jag. Ännu mindre skostorlek.... Så varför hetsa upp sig?
Är tjejer verkligen så där? Jag vet då ingen..... ingen över sådär 14 iallafall......

Ölen är ju en annan sak... den bjuder väl förhoppningsvis värden på ;)

Huh, vad jäktigt det blev ett tag på jobbet. Min kollega sa att det varit lugnt under dagen så jag skulle nog få en lugn kväll. Så fel hon hade! Det ringde för fullt och var kö i växeln nästan hela tiden de första timmarna. Fick rekord på antal samtal på kvällstid också, så det var ju kul :D och helt plötsligt blev det dags att åka hem....

Undrar hur det går i fotbollen......? om jag får hem en bitter eller en strålande glad pojkvän....?


aaaaj jag har brytit av foten.... hahaha

Who am I?

Det är visst många som inte tror att jag är Västeråsare... Har visst en annan dialekt, men jag har inte fått så många förslag på vilken dialekt. Någon har sagt Stockholm men det tycker jag inte.... Tobbe säger Sura, tack för den....
En kollega nyligen trodde inte jag var svensk ens :P
Och alla turkar tror att jag är från Holland.
Kanske är det? Jag ser ut som en holländska och som pratar svenska med holländsk dialekt? haha.

Jag är ganska glad att jag uppenbarligen inte har överdriven Västerås-dialekten iallafall. För den är ganska ful....... Skaru följa määää till mig?

 

Holländska Anouk får stå för dagens låt...

nummer ett

När det är lugn period på jobbet och alla arbetsuppgifter är klara, så blir det en del surfande.... Så häromdagen då det blev vääldigt lugnt, så plöjde jag igenom hela säsong 1 av Top Model på You Tube! Det var ju den enda säsongen som jag inte hade sett (förutom säsong 8 och 9 men de visas ju på tv så fort säsong 7 är klar. Som förresten har börjar nu... får skriva klart fort, haha). Men nu har jag alltså sett alla säsongerna fram till säsong 7, samt 10 och 11.
Jag visste ju redan att Adrienne skulle vinna, men jag måste nog säga att det blev henne jag höll på iallafall. Är inte hon och vinnaren i säsong 2, Yoanna, lite smålika?
Kanske bara något jag fått för mig....

Minns ni by the way kjolen som jag köpte som egentligen var ett linne?
Här är den iallafall på bild, och även mina nyaste solbrillor (som är lila och svarta men det syns inte på bilden):

Nog tycker jag den funkar som kjol också? eller? Iallafall uppepå byxorna, och så bär jag kjol ganska ofta.

och sen var det ju de där shortsen som jag skulle köpa.
HM hade ju inte ett enda par jeansshorts, så jag fick gå till New Yorker och där hittade jag två par som var okej. Det snyggaste paret fick jag dock inte över rumpan, och de större storlekarna var slut. Men de här fick duga:


Sen kunde jag ju inte undvika att köpa mig ett nytt hårband också.... Så det här är dagens outfit ;)
Nåja, inte på jobbet, men så fort jag slutat idag (11.30) så hämtade jag Tudor och sen satte vi oss på balkonge, solade och åt glass. Härligt!


Hoppas det blir fint väder imorgon med, men jag har tyvärr hört att det ska bli sämre. Kanske tom regn redan ikväll.... suck...

bubblor










Min fina lilla kille <3

Härligt med sommar!
Nu ska jag åka och köpa mig ett par snygga jeansshorts!
ciao!

tävling idag

Idag har jag varit på en riktigt kort tävling i Uppsala. Var hemma redan vid 13.30! Hur skönt som helst!
Tävlade i lätt rak och krok, och det gick bra i båda. Cleo och Martin gick till final i rakbanan med 1 fel var. Cleo rev första och Martin sista..... Loke rev de två första så han gick inte till final.
Cleo nollade finalen och slutade 2:a, och Martin rev ett hinder i finalen och slutade på 7:e plats.

I krokbanan var det istället Cleo som inte gick till final med ett fel.  Martin och Loke nollade båda två, men båda två rev också varsitt i finalen, eller ja, Martin klev i mellan på ett hinder och fick därför ett  till fel. Men Loke klarade sig på tiden och fick en placering med en 4:e plats. Han är numera medelsvår. Heja Loke!
Martin kom på 6:e plats, så i båda klasserna kom han två snäpp utanför placering. Men jag är klart nöjd!
Lilla Oskar fick följa med och kolla in läget lite på tävling. Det var inga som helst problem; han skuttade omkring för fullt, gjorde glädjeskutt och var himla intresserad av alla kaniner och förare som rörde sig omkring på tävlingsplatsen.

Tyckte det var lite komiskt.. Hanna och jag hade 3 kaniner var i lätt rak och krok. Hanna startade sina direkt efter mina hela tiden, och vi fick exakt lika antal fel; Cleo och Lova lika, Loke och Timmy lika, och så Martin och Spindel lika. Både i rak och krok! Rätt skumt.... Men samtliga fick olika i finalen iallafall ;)


Äntligen!

Sjutton också... nu har det gått 32 dagar och inga bebisar efter Polly. Det är inget bra bebis-år för mig. Vad gäller kaninerna alltså.
Men imorgon ska jag äntligen få para Dixie. Hon ska träffa en jättefin hane vars ägare bor utanför Malung, så det har inte varit det lättaste att hitta ett bra tillfälle att låta dem träffas. Så får inte hon bebisar heller så blir jag knäckt.... Vill gärna ha en son efter henne också, eftersom hon börjar bli till åren. Och sen så har jag ju redan en helt underbar dotter efter henne.



Så imorgon ska jag stressa iväg som en tok direkt efter jobbet!

Tittade på SMHI:s hemsida idag, och såg att det skulle vara 28 grader i Antalya på söndag, 30 grader på måndag och 33 på tisdag. Härligt! Det bådar gott. Inte långt kvar till vi sticker nu. Det ska bli såååå skönt! Jag ser verkligen fram emot det.
Och som tur är så är Elin snäll och hjälper mig med kaninerna under tiden. Tack gulliga du!

Ny design?

Nån som vill hjälpa mig att göra en snygg design till min blogg?
Jag vill ha en "rubriks-ruta" samt en "info-ruta" om mig på sidan. om nån fattar :P

I am a singstar

Igår var jag hemma hos Naemi på kvällen; käkade chips, jordgubbar och sjung Singstar :P Så himla kul. Jag skrattade ett antal gånger så jag tappade andan, hoho...Falsksång, dåliga låtval, och då vi insåg att den låt vi båda hade mest "gyllene toner" på var Karma Chameleon med Culture Club, hahahaha...
Stackars Naemis grannar......

På fredag fick jag äntligen möjlighet att para Dixie med hanen som jag sett ut åt henne, men jag jobbar ju då så jag vet inte alls hur jag ska pussla ihop så jag hinner. Men jag får försöka lösa det. På något sätt.

Idag är det äntligen sol igen, och jag hoppas det vara under hela dagen för då ska jag åka och träna lite med några kaniner. Känns som jag inte hunnit med det alls nu på slutet.
Dagens låt får därför respresenteras av Blind Melon och deras sköna låt No Rain:

 



Ha en underbar dag :)

stress stress

Vaknade i morse av att telefonen ringde. Trodde jag försovit mig till något, trots att jag egentligen var ledig. Men hjärncellerna fungerar ju inte så himla bra sådär när man blir väckt.
Det var från jobbet. En kollega hade blivit sjuk och jag var tvungen att rycka in. Fort upp, duscha, äta frukost, väcka Tudor, klä honom och köra honom till dagmamman. Sen åka iväg och jobba.
Typiskt! Det som var finalen på Top Model 6 i morse som jag ville se (eftersom jag missade den igår kväll och reprisen var i morse). Tur att You Tube finns, så nu har jag precis sett finalen iallafall.  Utan text då, men man klarar sig ju ändå.
Visste ju innan vem som skulle stå som vinnare, men min favorit i cycle 6 var Jade. Hon var den med mest personlighet och snyggast tyckte jag. Dock lite småtaskig attityd men.....  ;)


Tyvärr har jag missat Top model 1, men jag har sett 2,3,4,5,6,10 och 11. Och så har jag ju såklart börjat se på Top Model cycle 7 som började idag. Wihoo, Top Model är skitkul.

Mina favoriter har nog varit Yoanna (2), Kahlen och Brittany (4), Lisa (5), Jade (6), Anya (10) och McKey (11).


Dagens låt får vara för er andra Top Model-fans ;) 

 
(för ni känner väl igen henne?;)

linne slash kjol

Idag har jag köpt mig ett till linne som jag använder som kjol ;) det måste vara någon linne-modell som jag föredrar som kjol uppenbarligen!
Jag fick ju en kjol i förra veckan som Tobbes syrra påpekade att det nog var ett linne, haha. Jag provade den då som linne, men jag tycker nog den sitter bättre som kjol på mig.
"Kjolen" jag hittade idag fick mig att komma på att det säkert var ett linne innan jag hade provat den. Men jag provade den som kjol och den satt helt okej.
Jag ska ta kort sen så får ni se....
Köpte även ett långt linne och ett par lila/svarta nya solbrillor. Man kan inte ha för många solglasögon!

Jag fick ju massor i presentkort på HM när jag fyllde år också, men självklart hittar jag inte ett smack där då.... suck. Men nya jeans blev det iallafall, och vad gör jag? Jo, glömmer betala med presentkortet och använder mitt vanliga kort!
Typiskt mig! Så då blev jag fattig på köpet också. Men snälla Tobbe skulle "köpa ut" ett av mina presentkort så då löser det sig ändå :P

Loooove

Usch jag är så otroligt seg, har ont i huvudet och är bara uttråkad!

Dagens sång blev åter en med Courtney Love. Ville egentligen ha min absoluta favoritlåt Dying med hennes band Hole, men den hittade jag inte så det får bli en låt från hennes suveräna soloalbum. En låt som är nästan lika bra.
Courtney rockar!



mmmmm.... vill ha min röda hårfärg igen...... snart så :)


böcker?

Idag var min första söndag att jobba. Det var lite halvdött måste jag säga. Tur att jag inte såg att det var fint väder ute, för då hade jag väl blivit deprimerad, haha.
När jag slutade kl 15 så åkte jag och hämtade upp Tobbe och Tudor, och sen begav vi oss iväg för att vara lite onyttiga, nämligen till McDonalds. Satt ute och käkade lite, men så fort solen gick i moln blev det iskallt!
Sen tog vi en sväng på Toys R Us och på HM.
Herregud, Tudor fyller år snart men han har ju allt! Både i klädväg och i leksaker. Får han några mer traktorer eller bilar så spyr jag! T-shirts har han också alldeles för många...
Lego känns som det enda. Han har ju bara sånt där stort Duplo-Lego, och han börjar bli för stor för det. Och så önskar han sig en sparkcykel.
Och mer bra böcker. Han gillar ju att man läser för honom, och man blir ju trött på dem om man får läsa samma hela tiden.

Böcker kan man inte ha för många...... tror jag.... Har ju knappt några själv, haha.
Jag gillar ju bara böcker som man kan bläddra igenom lite snabbt. Såna där som är kul att ha liggandes framme.
Kamikaze-kaniner är en favorit, hihihih



Min senaste bok är en kul bok att bläddra i. Det är en fotobok med massor av modebilder på den japanska kawaii/decora/fruits-stilen

Hur coola som helst :P Hade jag varit sådär en decimeter kortare så hade jag kört på denna stil. Helt klart! Nu tycker jag bara att jag är för lång så jag ser skitfånig ut i dylikt. Men lager på lager är min grej.

garderobsfynd...

Ja att hitta garderobsfynd vad gäller kläder är ju alltid kul, men denna gång hittade jag lite teckningar som jag gjorde när jag bodde ensam för några år sedan. Gud vad längesedan det var jag tecknade! Kanske ska börja igen? Försöka utveckla mig lite...
Sist jag tecknade riktigt mycket var nog sådär 2002... Jösses vad tiden springer iväg!

Här är lite blyertsteckningar som jag gjorde av lite band:









Inte den bästa pennan jag använt direkt....


annars är det alltid kul att måla koppar och glas ;) Den här gjorde jag till min kille på alla hjärtans dag 2004 har jag för mig....

Det är rätt kul att rita, jag ska nog skaffa lite bra pennor och börja igen tror jag....


salut! cest vendredi

Oh, jag älskar franska!
Önskar jag hade lärt mig lite mer... Tycker det är ett himla läckert språk! Även italienska tycker jag låter så himla snyggt. Lite franska minns jag iallafall från 7:e klass, men att stava dem är helkört....
Har funderat lite på att försöka lära mig igen, men jag vet egentligen inte vad jag ska ha det till.... 

Hittills har det inte ringt någon icke svensk-talande till jobbet, och det är skönt. Men idag trodde jag nästan att jag hade fått någon på tråden som pratade något annat språk... men det visade sig att han bara pratade väldigt otydligt!

Nu har jag ledigt en dag, och sedan jobbar på på söndag igen eftersom jag bytt så att jag får vara ledig nästa söndag då jag ville åka och tävla.
Imorgon är det barnens dag ner på stan, så jag tar väl med Tudor dit en stund. Jag har aldrig varit dit någongång så jag har ingen aning om det är något att gå på, eller om det bara är skit. Återstår att se!

Dagens låt blir såklart en fransk; Emma Daumas, en skön sångerska som ser ut ungefär som frankrikes svar på Avril Lavigne ;) Här är hennes låt Tu Seras:


Kort om mig..

Har ju inte berättat så mycket om mig, så det tänkte jag göra nu... genom ord som beskriver mig:

oxe * Västerås * Mamma * Flickvän * 179 cm * mörkblå ögon * långt rött eller svart hår (varierar) * egentligen ljusblond * 3 tatueringar * envis * musikalisk (tja... vill vara i allafall) * avundsjuk (är min dödssynd tror jag...) * långsint * snäll * lat * humor (även dålig) * musik, musik, musik (rock! gärna i ska-stil eller grunge) * sjunga * kaniner * teckna * Cocacola missbrukare  * klubbor  * foto * shoppa * sockerberoende * koalor :P (för de är ju så sööta) * high school komedier * skräckisar * clown-skräck * mask-fobi

Jag är som sagt en sucker för high-school komedier, och även mycket av den glada musiken som förekommer titt som tätt...
Dagens låt kommer från Letters To Cleo (som bidragit till en av mina kaniners namn;), med låten Dangerous Type från filmen The Craft / Den Onda Cirkeln.


Letters to Cleo medverkar också i filmen 10 orsaker att hata dig, som sig själva. Ni som sett filmen minns säkert bandet som står och spelar på taket i sluttexterna.

mina sommartoppar :P

Här kommer lite bilder på mina nya sommar t-shirts och linnen som inköptes i veckan eller som jag fick i present igår. Kul att ha lite annat än svart, svart, svart....
Så så här kommer jag att se ut i Turkiet..... bortsett från jeansen hoppas jag.... och håret kommer antagligen se ännu värre ut än vad det gör här, fniss....


blåa linnet med en söt trasdocka på, från Carlings
  
Grönt halternecklinne från HM

och så en brun t-shirt med palmer från HM.

Mobilbilder.... de blir ju så fantastiskt bra.... eller inte ;)

aj..

Var nyss och städade burarna åt kaninerna, och provhoppade även lilla Oskar lite. Det gick hur bra som helst.Han är redan könsmogen och lite luktig, men i mellanåt hade han en väldans fart, och efter varje hinder så var det som om han fick en kick så då gjorde han glädjeskutt. Hinderna hoppade han som ingenting. Inte en rivning :o
Snart dags att träna de andra också. Jag kanske hinner i helgen. Jag kommer ju inte iväg på så himla mycket tävlingar nu, men nästa helg så ska jag iväg med Cleo, Loke och Martin.

Rackarns Spa sprattlar ju titt som tätt när man lyfter upp honom, så han gav mig en reva på ett finger. Det gör ju så förbannat ont! Och sen får man in massa skit i det eftersom jag skulle städa burarna.
Så nu har jag tvättat rent och tagit lite mirakel-babysalva Inotyol. Superbra verkligen ;P

Nu är det snart jobbdags igen. Andra dagen. Börjar lite tidigare idag då kollegan skulle iväg och titta på något uppträdande som hennes dotter skulle ha. Önska mig lycka till :)


H&M nästa då?

Nu är födelsedagen förbi, och jag fick lite kläder, ett spel, en cd-skiva, en bok, pengar och en massa presentkort på H&M :D Så nu kan jag shoppa en hel massa på H&M, och det behövs ju alltid ;)
Tudor hade speciellt valt ut två glas åt mig och honom, med inbyggt sugrör, som det var väldigt viktigt att vi skulle fika med på morgonen. Gud vad förväntansfull han var över att få ge mig presenterna som låg gömda under hans säng! Hihi, snuttisen... Och så väckte han mig i morse genom att sjunga Ja må hon leva och ge mig massor av pussar och kramar.  Man kan inte annat än att smälta :)

Dagens låt:

 
Save Ferris gör somrigaste musiken.....

födelsedag

Idag fyller jag år.
Känns ingenting alls numera. Önskar mig absolut ingenting. Utom pengar då, för jag vill ju ut och resa :P
Och så nya kläder förstås, men det hittade jag inga själv igår så hur ska någon annan göra det åt mig? ;)

Nu har jag dammsugit här hemma och ska bege mig till affären för att köpa lite fika till kvällen.

jag överlevde!

Nu är första dagen på jobbet avklarad. Nåja, jag var inte själv hela tiden utan hade min kusin Niklas till hjälp. Det blev riktigt mycket ett tag, men sen lugnade det ner sig och när klockan var 20.00 så var det bara att konstatera att jag klarade det! ;)

Tidigare under dagen var jag på stan i 4 timmar och letade kläder. Kan inte säga att jag hittade mycket, men jag köpte två armband, en brun t-shirt med tryck från H&M och ett blått linne med tryck från Carlings.
Naemi gjorde mig sällskap efter någon timme och vi käkade på grekiska kolgrillsbaren. Gott gott....

Dagens låt
http://www.youtube.com/watch?v=tQgxVS4uNXU
Kiss ass woman Courtney Love med hennes kick ass song Hello....


städa och shoppa

Puh, nu har jag precis städat båda våra toaletter... ska ju ha födelsedagsfika imorgon så det måste ju se lite skapligt ut hemma. Tyvärr ligger det leksaker lite överallt, tidningar, strumpor, disk... Men Tobbe skulle plocka lite ikväll när jag jobbar, så behöver jag bara dammsuga i alla rum imorgon.
Städa är verkligen urtråkigt!

Nu ska jag strax bege mig ner till stan och hoppas att jag hittar lite roliga kläder. Tudor skulle på utflykt idag med dagmammorna och de andra dagbarnen så han skjutsades ivä redan kl 8 idag, så jag har hela förmiddagen och ett bra tag på eftermiddagen helt för mig själv. Ganska skönt ibland.....

Dagens låt

Musiknörd som jag är så ska jag bjuda på lite bra låtar i min blogg....
Först ut blir denna underbara:

Living In A Lie med Guano Apes

 

regn eller?

Usch, trist väder idag...
Jag ska åka förbi farmor idag och hämta taxfree-katalogen. Få se om jag hittar något kul att beställa till resan.
OO vad jag längtar till att få sticka till Turkiet igen :) Värme, give me give give me. Men jag har lite ångest över om det är varmt eller inte. Sist åkte vi i slutet av augusti och då var det väldigt hett. 29 grader i vattnet. Hur härligt som helst!
Nu är det säkert skitkallt i vattnet. Vad besviken man blir isåfall. Men risken finns ju.

Fast mest av allt drömmer jag om min Hawaii-resa ;) När nu den blir av..... Om den blir av.....



aloha :P

originalet please....

Såg nyss den amerikanska remaken på One Missed Call. En film som jag tyckte var hur läskig som helst när jag såg den på bio tillsammans med Tobbe och bara tre personer till i salongen. Hur creepy som helst!
Nu pratar jag förstås om det japanska originalet från 2003 (One Missed Call / Chakushin ari). Var precis lika rädd när jag såg den andra gången hemma i soffan under en filt :P
Har inte velat sett den nya amerikanska bara för att jag tyckte den japanska var bland det läskigaste jag sett i filmväg, så det kan alltså bara bli sämre.
Nu gick den amerikanska från 2008 på tv, och då såg jag den ändå. Alltså herregud vilken dålig kopia, med helt igenomhafsad story. Man han knappt börja titta förrän den var slut (tror den bara var 1h 10 min dessutom....), och storyn var ju en helt annan. De tog bort allt det som var obehagligt i den japanska. Inte en enda kuslig grej.
Som sagt, de har bara hafsat igenom hela filmen.
Vad arg jag blir!

Ni som sett den amerikanska - radera ut den från erat minne och se den japanska. Såååååå mycket bättre!!


Twilight

igår såg jag Twilight, som jag velat se sedan den kom ut, men det har inte blivit av förrän nu. Jag tyckte den var superbra, och Edward Cullen var ju hur snygg som helst *dräggel* haha....



Idag jobbade jag sista dagen på jobbet..... Nu är jag friiiiiiiiiiii.... tills på tisdagkväll då jag börjar det nya ;P

dreadlook

Vaknade vid 4.13 i morse av att Tudor vaknade av en dröm så han var lite ledsen. Sen hade jag svårt att somna om då det var vääldigt varmt i rummet. Till slut somnade jag och drömde massa konstiga drömmar. Var iallafall väldigt förbannad i drömmen (mamma och syrran var dryga mot mig *haha*). Har varit ledsen och besviken i drömmar många gånger, så man vaknat med tåriga kinder, men aldrig arg. Men nu var jag rasande! Som om jag hade tourettes eller något.... Så ringde larmet på mobilen och då var jag lite sne ett tag, innan jag greppade att allt var en dröm och jag behövde inte vara förbannad.
Tänk vad man kan drömma! REM är fantastiskt!

Gick upp och kokade ägg. Det var himla längesedan jag gjorde det, och gott var det. Sedan begav jag mig till mitt nya jobb, för jag ville kolla av lite innan min första dag på tisdag. Lite nervös är jag allt......
Direkt när jag kom hem så begav sig hela familjen till Lögarängen för att bada lite. Tudor träffade på bästa kompisen Alvin med familj så det var ju roligt. Han var helt slut när vi åkte därifrån, och somnade i bilen.
Själv såg jag ut som om jag hade en blandning av dreadlocks och korkskruvar i hela håret efter badet, så jag fick gå med dread-look när vi åkte och handlade lite snacks och hyrde film för kvällen.
Shit vad lockigt mitt hår är egentligen..... Men det såg hyfsat snyggt ut iallafall, så jag tror nog jag ska flörta lite med Elina att hon fixar dreads på mig i sommar :)

ciao


två dagar kvar

Nu är det bara idag och på söndag kvar på Hilton. Det ska faktiskt bli väldigt skönt. Jag har haft bra jobbarkompisar, men vissa dagar känns bara förjävliga ändå. Faktum är att detta måste vara det jobb som jag varit allra sämst på av de jobb jag haft. Har känt mig som en riktig IQ-fiskmås!
Jag hoppas att mitt nya jobb blir bättre. Där ska jag vara bäst! :P

Jag känner ett väldigt stort behov av att få shoppa kläder just nu. Vill ha lite ny stil i garderoben. Lite bohemian style tror jag att jag är ute efter nu.
Jag fick åka ner på stan i morse igen och byta lillgrabbens skor för de var ju alldeles för stora. Så jag drog med mig honom ner på stan lite snabbt innan han skulle lämnas.
Så nu sitter jag bara och tar det lugnt en stund innan jag ska till jobbet igen. Ska bara svänga förbi affären och köpa något fika som jag lovat min kollega Maria :P Det är ju min sista dag tillsammans med henne på jobbet, då hon är ledig på söndagar.

aj mina ben...

Har precis kommit hem från en tuff dag på jobbet. Det var så himla mycket att göra! Det var massor som fick jobba över idag för vi var inte på långa vägar klara när klockan blivit 22.30 (det är då jag slutar).

Innan jag stack till jobbet idag så skulle jag möta upp min mamma på stan, och jag passade på att leta efter ett par nya skor till mig. Hittade inte riktigt det jag letade efter, men det blev i allafall ett par sandaler med kilklack. Köpte också ett par nya foppa-tofflor till lillkillen. Tycker de är otroligt fula, men de är rätt charmiga på barn iallafall. Och de är ju himla lätta och smidiga.
Sen stack jag direkt till jobbet, och kom på att jag inte varit hos kaninerna. Jag brukar ju alltid ta det direkt efter att jag skjutsat min son till dagmamman, men nu hade jag bråttom ner på stan och glömde det helt! Skit....
Så det var bara att bege sig dit strax efter 23... himla kul när båda lamporna har gått sönder där ute, så det är kolsvart verkligen! Fick använda mobilen som enda lampa. Jag tycker det är lite läskigt..... men jag klarade mig helskinnad hem igen ;)

Nä, nu ska jag gå och sova, så jag orkar titta på reprisen av Top Model imorgon på morgonen. Jag är ett litet Top Model-freak jag ;)

Kör vidare

Bestämde mig för att åka ut till mamma en sväng, och ta med ett par kaniner och träna med. Förutom att jag älskar musik, kläder, alternativt mode, foto och att teckna, så har jag en udda hobby också - nämligen kaninhoppning.
Har hållt på sedan jag var 12 år, och föder även upp vädurskaniner för hoppning och till sällskap.

På vägen till kaninerna säger min son att det sitter en lapp på rutan på bilen, som jag absolut inte såg. Så jag stannade till för att ta loss den, och det står att någon har backat på min bil på parkeringen, men att det inte blev något vad han kunde se.
Mamma såg lite repor, men det är så svårt att säga om de fanns innan eller inte. Det var hur som helst ingen stor grej, så jag struntade i att ringa. Men han kanske vill att jag ska ringa upp ändå?
Nåja, lappen ligger kvar i bilen så det får vänta till imorgon.

Imorgon ska jag till mitt jobb som köttpacketerare för nästan sista gången. Har sagt upp mig då jag fått ett annat jobb. Så from nästa vecka kommer jag sitta i mitt egna lilla kontorsrum, knappa på datorn, svara i telefon och antagligen lägga på mig en del i vikt då jag får ett sitt-jobb. Det har jag aldrig haft förr! Bara stress jobb a la butiker m.m, samt såklart McDonalds för massa år sedan!


Ja, så här ser vanligtvis inte kaninerna ut med benen när de hoppar. Inte heller den här flygande faran Dixie heller, men här vette sjutton vad hon håller på med ;) Duktig är hon iallafall!


Ett andra inlägg

Sjukt stolt över mig själv. Jag lyckas för första gången att göra ett andra inlägg i en blogg.

Idag fick jag sova ganska länge. Kom på precis när jag skulle gå och lägga mig i går kväll att jag hade en maskin full med tvätt som skulle hängas. Eftersom våran tvättmaskin är lite konstig så var jag rädd att tvätten skulle lukta illa dagen efter (som den visserligen ibland gör även om jag hänger upp på en gång) så jag var duktig och stod och hängde upp den mitt i natten. Inte direkt det man är sugen på att göra.

Så imorse när jag vaknade så hade min kille redan stuckit till jobbet, och min son satt så snällt och tittade på tv. Han är så söt som låter mamma få sova. Sen finns det ju flera definitioner på hur länge som "sova länge på morgonen" betyder. För en småbarnsförälder antar jag att det ligger runt kl 8.00. Det är sovmorgon det! ;)

Det verkar bli finare väder idag, men jag är inte hundra på vad jag ska hitta på idag. ....Därav har jag inte fått på mig kläder ännu heller.
Nej, nu ska jag ta mig lite frukost.

aloha

oh my god

Ska jag börja blogga? Jag vet inte hur man gör tror jag. Eller snarare, jag vet inte hur man kommer ihåg att uppdatera sin blogg så fint dagligen som alla gör. Själv har jag väl skaffat några bloggar och lika fort glömt bort lösenordet och adressen till den....
Men nu ska jag försöka, för det verkar ganska kul :)

Vem är jag då?
En hyfsat förvirrad och drömmande tjej som glömmer ansikten hur snabbt som helst. Number One Blind, som är en låt av en av mina absoluta favoritband, passar som namn på mig för jag kan verkligen vara blind när jag går och drömmer mig bort.
Kommer inte på så mycket mer att säga om mig nu, men ni lär väl känna mig mera varteftersom, om ni orkar läsa vill säga......



Love / Blind

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0