Halloween-helg

och första gången på länge så är jag inte iväg på något galej alls. Har faktiskt inte ens tänkt på att det var Halloween igår.
Många firar Halloween idag, lördag, men det ska ju egentligen vara på fredagen. Alla helgons dag är på lördagen, och Halloween på fredagen; All hallows eve heter det ju, och blivit förkortat till Halloween. Och då är ju lördagen isåfall All hallows day.

Firar ni Halloween? Firar ni på fredagen eller lördagen?
(själv "firar" jag den dagen jag är bjuden på en Halloween-fest.....)


Bjuder er på en bild på mig som Carrie


Coraline



En till film som jag är sjukt sugen på att se nu är Coraline.... en film från de som haft fingrar med på Nightmare before christmas (vilket man märker tydligt i trailern).

Har hört från flera stycken nu som sett den att den är väldigt bra. Men jag som är så himla laglydig och inte laddar hem något får vackert vänta tills den kommer på bio eller dvd eller vad den nu kommer på. Är det någon som vet det?
Please tell me!


fällning

Idag var det jobbdag igen. Långdagar på fredagarna.... men när jag jobbar fredagar så hart jag ledig helg iallafall, så det är bra. Denna helg har jag dock bytt, så jag jobbar söndagen. Då är jag ledig nästa söndag istället, och då är det tävling i Västerås som jag ska åka på.
Kul att tävla på hemmaplan, men jag har inte alls haft mycket tid för kaninerna denna vecka när flytten pågått, så jag hoppas de är i form ändå.
Jag passade på att väga kaninerna lite idag innan jobbet, och de flesta har gått upp lite... Martin var tyngst med sina 3 kg. Dixie och Cleo hade båda blivit lite lättare, på 2,7 kg respektive 2,5 kg. Blondie vägde 2 kg och Oskar hade gått upp till 2,6 kg.

Haha, Blondie fäller nåt enormt fult! Först trodde jag att hon varit i slagsmål med morsan Dixie, men nu är jag rätt säker på att det är en ful fällning. Hon har stora fläckar i ansiktet. Man får ju skämmas för henne nästa helg när hon ska debutera.
Förhoppningsvis har fläckarna fyllts ut lite grann med ny päls då....


Naked

Jag har gjort något otroligt idag, haha....

För ungefär 9 år så köpte jag ett plasthalsband i Stockholm, i form av en taggtråd. Efter ett tag gick den av, och jag fick inte tag i någon ny, förrän jag åkte till London och hittade nya. Köpte då på mig ett antal (de kostade nästan inget), och har fått byta ut de då och då, eftersom de stelnar och krymper mer och mer (eller så har min hals gått upp ett antal storlekar dessa nio år, haha).
De senaste åren har jag haft de på mig konstant, då de gick av vid allt på- och avtagande. Idag tyckte jag att det blivit alldeles för stelt, och som vanligt gick det inte att få av heller. Så idag åkte saxen fram, och av klipptes min allra sista taggtråd.
Så nu är jag naken! Jisses vad skumt det känns! Men mindre konstigt än vad jag trodde. Tycker dock att jag fått världens längsta hals.......


Hejdå taggtråden.....


Helt slut

Flyttstädning var jobbigare än jag väntat mig. Jag sprang hur många vändor som helst mellan lägenheten och bilen, eller sophuset. Verkstyg, rengöringsmedel, galjar, badrumsartiklar.... hur mycket som helst blev det, och Tobb och jag som trodde att det var i princip tomt. "i princip tomt" visade sig vara fyra vändor med bil.....

Men nu är det verkligen bara en stege, dammsugaren och min kvarglömda tröja som är kvar, men de tar Tobbe imorgon när han skruvar ner en lampa som vi ska ha med oss. Men för mig var det nog Adjö Knotavägen för gott nu!
Sköööönt!

Idag köpte vi ny klädsel till våran Klippan soffa, som jag blivit helt galen av att dra på. Först fattade jag varken vad som var upp och ner och ut och in på det. Sen kom jag på! Och slet som ett djur! Efter att dragit på hela tyget så inser jag att det trots allt blev bak och fram. Skiiiiit!
Men nu är det på plats, och även två röda Lack-bord.

Tudor fick en ny garderob också, men den har vi inte suttit ihop ännu. Nu är jag slut!


SNARK!

oh vad skönt

Ni svek inte min blogg trots att jag inte skrev något på två dagar, tack tack.

Det är så skönt att börja komma på plats nu. Men jag vet inte riktigt vart jag gjort av kamerasladden så ni får hålla ut ett tag till för bilder...

Idag ska jag städa ur den gamla lägenheten. Det ska bli så kul. Nooooooot!
Men sen ska vi till Ikea igen. Det är väldigt mycket nya grejer vi behöver......


Granån svart klädsel till Klippan-soffa
395:-


Kullen garderob 849:-

 
Godmorgon spegelskåp med Musik belysning till.
1395:- + 299:-

Röda Lack bord, 49:- (oh, äntligen något billigt!)

Lack tv-bänk, björkmönstrad och svart, 449:-


Hmm... lång inköpslista..... det blir nog till att vara riktigt snäll så tomten kommer med Ikea-klappar! hihihi

 

 

 


Nu har vi flyttat!

En hel dag med flytt, och en till dag med massa småplock, och helt utan internet. Blogg-abstinens!
Men nu har vi varit och skaffat mobilt bredband, så vi får se hur det funkar! Jag kunde ju inte vänta till på fredag då jag skulle ha internet på grund av jobbet.

Nu har vi alltså flyttat ut på landet, till våret nya fina hus. Hittills känns det kanonbra. Men vi saknar TV i vardagsrummet, och så är det lite andra möbler som ska köpas...

Nu orkar jag inte skriva mer för stunden, men det kommer mer så småningom jag lovar....



Hohoho

Nu ska ni få ett filmtips. Det här är en av de roligaste filmer jag vet. Vet inte hur många gånger jag sett den. Jag sitter till och med och ler stort för mig själv när jag kollar på trailern.



Den handlar om Scott som har en tysk mailkompis. Han tror att hans mailkompis är en kille, och när mailkompisen en dag vill träffas på en date så han skickar ett otrevligt mail tillbaka. Det visar sig iallafall att mailkompisen är en snygg tjej, och hon vill inte veta av honom mer.
Därmed påbörjar Scott en väldigt händelserik resa genom Europa med tre vänner.
Gillar du Roadtrip så gillar du säkerligen den här också!

Här kommer en trailer....


Superfun!

Mellan sätena

i bilen så kan man hitta ett och annat skräp. Och även min 70- och 80-tals partyskiva som jag fixade för en fest för många år sedan.
Wiho, den är ju jättekul. De flesta låtarna är ju lite för disco och party för att lyssna på vid andra tillfällen än fest, men många låtar tröttnar jag aldrig på.

Den här är jätteskön tycker jag.


Jag älskar 80-talets partylåtar! Cindy Lauper, Joan Jett och c:o.....
Har du några 80-tals favoriter?

Och jag som var rädd innan

för att vaccinera mig. Tycker det verkar som att det går på tok alldeles för ofta med influensavaccinationer!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6015777.ab

Några har blivit förlamade, och nu då... nu får man gå baklänges om man vaccinerar sig.
Jag blir livrädd..... Alla konstiga ovanliga sjukdomar brukar drabba mig, så jag kommer väl bara kunna gå på händerna om jag vaccinerar mig mot svininfluensan...

På fredag blir det dock min och Tudors tredje omgång av Twinrix-vaccinet. Sen slipper jag gulsot och skrumplever i 30 år framåt. Hoppas jag.

Idag är dagen D

Strax ska jag åka för att betala huset! Och få nycklarna!  weeehoooo.

Och sen ska jag jobbar direkt efter, suck..... jag vill ju börja flytta... Ikväll sover vi hemma hos mamma och pappa, så att vi kan tvätta alla sängkläder och det.
Så sista natten i den här lägenheten har varit nu. Och sista frukosten. Ja allt....

Här som Tudor lärt sig krypa, sitta, gå och prata. Känns lite vemodigt när man tänker så.... Men jag kommer nog inte sakna den här lägenheten, det tror jag inte.


Världens sötaste kille, med bara ett par gaddar i munnen, och inte kunde han gå här heller.


Rekord

Oj, idag slogs mina besöksrekord både på unika och visningar.

Tack alla ni som läser min blogg! Det är ni som gör det roligt att blogga!



Och hur ska jag överträffa det imorgon......?? Ni hälsar väl på mig imorgon med?

Hur gör man???

Jag fattar inte hur jag får större bokstäver i texterna, eller annan färg.
Det är väl html koder som gäller, men jag är urkass på sånt. Provade lite men det fungerade inte. Så hur gör ni andra?

Help me please!!!!


(nä jag har inte lyckats.... jag skrev i paint och klistrade in, hihi)


Jag är lite sugen på

nej, inte mjölk, bröd och smör.. haha! Utan på att måla någon liten fondvägg i nya huset med skoltavelfärg!

Tycker det är rätt ballt. Kanske inne på gästtoaletten..... så får man diverse flum att läsa varje gång man går på toa när man har fest, hihi.


Kostar ca 150 kronor för en halvliter.

Vill du inte ha en vägg i form av en stor anslagstavla utan hellre som ett stort kylskåp, då ska du skaffa magnetfärg istället! ca 350 kronor för 0,5 liter.


Inga nya tips direkt, men de är ganska kul :)


Nämen


såhär kallt är det inte än här, tack o lov.... men snart kommer det. Vintertiden började idag....

Mest besökare idag mot hela veckan. Det är ovanligt, när det är söndag och allt!

Imorgon börjar flytten! Spännande!



Cockadoodledoooo

Vet ni vad jag tittade på alldeles nyss?
Rock-a-doodle!
Minns ni den filmen? Jag älskade Don Bluths filmer när jag var liten, och eftersom de verkar vara så svåra att få tag i så var det ju år och dar sen man såg dem.


Jag hittade hela filmen på you tube, fast på engelska förstås. Och under tiden blev jag påmind om en annan film han gjort, nämligen Änglahund, som jag gillade ännu mera!

Fast jag visste inte vad den hette i originaltitel, men det var ju inte alls svårt att söka upp. Så nu vet jag även att den filmen väntar på you tube.
Kul kul!



Har du någon Don Bluth favorit?

Några filmer som han gjort är: Brisby & Nimhs hemlighet, Resan till Amerika, Landet för längesedan, Anastasia och Bartok.
Jag har sett alla ovan utom Bartok. Lite osäker på Brisby och Nimhs hemlighet, men jag kände igen omslaget så väl så jag borde ha sett den. Jag tror det.....

Vanilj säljer som smör

Jag förbi på Maxi en sväng igår kväll för att köpa lite godis för kvällen. Jag såg då att hela hyllan med Vanilla Coke var slut, så det var uppenbarligen inte bara jag som saknat de godningarna. Jag avnjöt min igår i lunchen.
Idag blir det Cherry Coke till lunchen istället, men dessa fanns det desto fler av i affären.



Fire

Håret sitter kvar som det ska, pust!

Men om det blev speciellt mycket blondt vettefan.... Kändes inte som om färgen räckte till ordentligt dels, och så har jag missat lite fläckar.
Men jag har köpt ett paket till, så jag ska låta håret vila en vecka och så ska syrran hjälpa mig nästa helg. Så hoppas jag att det blir bättre då.

Men ni vill väl se antar jag, så här kommer en bild. jääääh!



Framtill är jag blond iallafall. Jag ser ungefär ut som Fiiiiiiiree!!!


Dagens passande låt.....

Ingen återvändo

för nu sitter jag med blonderingen i håret.... iiiiik....

Så om 20 min får jag väl veta om mitt hår stannar på huvudet eller om det lossnade. Det kommer hur som helst inte bli speciellt snyggt efter bara denna färgning, får färgen räkte inte till ordentligt kände jag, så det blir nog en hel del röda fläckar.
Men jag ska köpa en till färg under veckan, och sedan även silverschampo. Så får vi se vad det blir av håret sen.


Hopptränat

Jag var ju och hopptränade igår, och provade nya hindret.
Oskar, Cleo och Blondie var de som fick följa med, för det är ju de som tävlar aktivt nu. Martin verkar inte alls tycka att det är kul längre, och visar inte alls något intresse för att hoppa. Han bara sitter och stirrar, eller försöker hoppa upp i mitt knä.
Känns ganska meningslöst att försöka då. Jag vill ju inte tvinga honom. Han är ju så pigg och glad och kelig iallafall.

Oskar fick mest träna för att han tycker att det är kul, och för att det var vissa kombinationer som jag tyckte han behövde träna på. Men den kaninen hoppar allt. Inte en enda rivning  gjorde han.

Cleo fick hoppa för jag tycker hon har blivit lite tjock och klumpig. Men även hon hoppade galant, efter att ha rivit nästan allt i första vändan, haha....

Blondie fick träna för att hon fortfarande behöver ha lite rutin i det hela. En riktig virrpanna är hon. Men så länge hon har fart så flyger hon över det mesta. Börjar hon tveka så går det skit.... hmm, nåja. En vecka kvar till debut. Får se hur det går.....
Kullsyrran Flugan hade debuterat idag, med sin ägare Maria. Men de har inte hunnit träna en enda gång, och heller inte haft sele på vad jag förtod det, och kom i mål på 4 fel. Känns ju faktiskt bra med de förutsättningarna, och det går nog bättre för henne så småningom.

Nu letar jag rakbane-tävlingar till Oskar, för jag vill verkligen åka till Kistamässan och tävla, och jag har ju ingen att starta där. Men 2p till för Oskar i rak borde vi ju hinna skrapa ihop. Om det fanns några tävlingar vill säga... annars är det svårt....

Nu är det dags

att äta lunch, och dricka min Vanilla Coke..... hihihihi

Nu är det bara

lördag, söndag och sen smäller det. På måndag får vi nycklarna till huset, men sen jobbar jag ju tyvärr mellan 12-20 så flytten blir inte av förrän på tisdag. Men ändå.

Ska bli skönt att slippa all flyttröra.... så här har jag det nu där jag sitter vid datorn.....



Omgiven av 26 flyttkartonger och lite annat skit....


Cherry n´ Vanilla's back!

Jag blev så lycklig när jag skulle ta drickor som det sista i affären. För just då föll min blick på Vanilla Coke och Cherry Coke. Ååååh, jippie, jag som tyckte de var så goda!
Och dessutom som burkar. All cola är ju så mycket godare i burk än i plastflaska (fast inget slår ju förstås den klassiska glasflaskan!)


Yeeeeeay!



Vilken gillar du bäst? Cherry eller vanilla? Eller spyr du över båda?


fredag

Fredag igen. Jag är bara ledig torsdag-fredag denna vecka, så på ett vis tar min "helg" slut idag... men fredag är ändock fredag.

Idag är jag som sagt ledig, och då fick Tudor också vara det. Idag ska jag träna lite med kaninerna, och inviga nya hindret, hihi.

Och sen ska vi iväg och handla lite gott för kvällen.


Får vi följa med??


Know1ng

Jag såg nyss på Knowing tillsammans med Tobbe. Den var.... ja sådär.... Började bra och ganska spännande. Kände att jag fick lite hutterbubblor på armarna vid en av olyckorna som skedde i filmen. Så blev det även i Day after tomorrow. Jag är nog helt enkelt väldigt fascinerad av naturkatastrofer och stora olyckor. Hmm... det lät ju lite bisarrt....
I allafall, jag var inte så nöjd med slutet så det drog ner betyget på filmen.

Lite om vad den handlar om:
Filmen börjar i en skola, där man 1959 bestämmer sig för att göra en tidskapsel, där barnen ska göra teckningar om hur det tror att det ser ut om 50 år. Barnen ritar robotar och dylikt, men en flicka gör sifferkoder över diverse stora katastrofer som kommer inträffa de kommande 50 åren, och hur många som dör i varje.
2009 öppnas tidskapseln, och några av katastofernas datum är inom kort.




Blondies

Jag måste ju ha lite inspiration för min blondering.....

5 i top coolaste blondinerna


5:e plats....

Mena Suvari
, skådespelerska och f.d modell.



4:e plats

Given på listan är ju Blondies sångerska; Deborah Harry.
Debbie har även medverkat i några filmer, bland annat Jonas Åkerlunds Spun.




3:e plats

Courtney Love
, skådespelerska, soloartist och sångerska i Hole




2:a plats

Sandra Nasic
, Fd. sångerska i Guano Apes men numera soloartist.




1:a plats

Gwen Stefani,
såklart.... snyggaste blondinen av dem alla.
Soloartist, sångerska i No Doubt, en roll i The Aviator och skapare av klädmärkena L.A.M.B och Harajuku Lovers.





Just ja! Mina bildfrågor ska jag ju ge svaren på också. "Edit:ar" in det i det inlägget.




Oh spagettio....

Står och lagar spagetti med köttfärssås just nu. Det måste vara en av mina favoriträtter. trots att det är så himla simpelt.

Men visst är det väl gott?


Platinum

så ska jag köpa min blonda hårfärg.... så får vi se när den åker i håret. Och ifall jag kommer få gå omkring i min nya mössa förjämnan eller inte, haha...
("haha" är ett ganska oroligt "haha" då jag är väldans orolig för att allt hår ska lossna eller gå av).

Den här färgen ska jag köpa, för den har jag hört från flera stycken nu att den ska vara bra. Så jag får hoppas att det stämmer.

Sen lär jag köpa ett silverschampo också. Någon som vet något bra märke på sådant, och hur man använder det på bästa sätt?

 


Ånäääj

Nu är flyttkartongerna slut. Igen! Jag har ju för sjutton köpt in 15 flyttkartonger från Maxi, 4 st köpte jag tidigare från Ikea, och så hade jag redan 9 kartonger sedan innan. Hur många blir det? 28?
Och vi har fortfarande saker att packa ner.
Hur mycket grejer har man inte? Och vi har ändå kastat massor!! Helt sjukt.

Idag har jag packat vaser och sådant. Jag plockade även in lite grejer från balkongen, och gjorde misstaget att tömma ur askkoppen. Fy fan vad äckligt! Nu stinker det cigg i hela lägenheten. Jag spyr! Nog för att jag själv inte rökt på bra många år, men jag kommer aldrig göra det igen! blääääää.


in the shower

Tänkte vara lite social och sitta ute hos Tobbe trots att han tittade på en film som jag inte var sugen på att se, så jag satte mig i soffan och ritade lite.
Det blev inte alls vad jag hade tänkt när jag började, men så kan det vara.

 

Det kanske är bara jag som tycker det, men blev hon inte lite lik Wilhelmina Slater i Ugly Betty?

 

 


klantskalle

Idag kommer jag till jobbet och får veta att jag varit en klantskalle. Ja inget skäll eller så, men jag hade fixat med leveranser igår och tyckte att jag var sååå duktig som fixade dem.
Och så visade det sig att jag fattat fel vad gällde den ena och att jag mindes fel vad gällde den andra, så båda blev fel, fel, fel....
Jag hatar när man försöker vara duktig och så är man istället en stor klant!

Försökte kompensera med att vara duktig idag istället, och packa iordning ett par nya ordrar. Och vad händer då? Jo, jag river upp en kartong med hjälp av min penna (eftersom jag inte fann någon kniv och var för lat för att hämta en sax), och min penna går av. Suck!

klant klant klant!!!!
åå vad dåligt humör jag blir på!
Jag ska sluta att försöka!

Onsdag

idag har Tobbe och jag varit till banken för att bestämma hur vi vil lägga upp våra lån. Shit, nu är vi nästan där! 5 dagar kvar bara tills vi får nycklarna till huset! yeeay!

Det känns bra iallafall. Även om man såklart är lite hyper! haha

Sen gick vi in på H&M för jag skulle visa en svart fleecetröja med Yoda-tryck som jag såg precis innan banken. Tyvärr hann Tudors storlek (fanns en kvar) försvinna på den timmen vi var på banken. Typiskt!
Men Tobbe köpte honom ett par Star Wars boxers och ett pack med star wars sockor. Så han blir nog himla glad iallafall.
Så här såg han ut sist när han fick ett nytt Star wars-plagg!


stoooolt.....

Ni får gissa lite till

på mina foton i inlägget nedan.
Jag skriver ut svaren imorgon :)

Gissa var?



Usch, vad min blogg har varit urtråkig idag.... Men nu ska ni få gissa lite platser runt om i sverige....

Vart är bilderna tagna och vad föreställer de?

1.


2.


3.


4.


5.


6.


7.


Lite oskarpa, men de flesta är tagen med mobilkamera och u sådär 120 km/h.


EDIT: Här kommer svaren....
1. Kanonen på Liseberg
2. En tunnel på E20, strax innan Göteborg (från Örebrohållet).
3. Brahe hus, vid Gränna
4. Bames hus på Kolmården
5. E4:an längs Vättern
6. E20 brevid Liseberg
7. Ett sjöodjur(?) i Huskvarna
(och ja, alla bilder utom nr 1 och 4 är tagna under en resa ner till Ullared. Vi åkte E20 via Göteborg ner, och småvägar samt E4 upp igen, via Jönköping bland annat.)







Lurad!

Idag när jag hämtade Tudor från sin dagmamma så hade jag planerat att åka förbi Maxi och köpa honom ett par nya stövlar, då han bara hade tunna gummistövlar nu, fast med sockor i.
Mamma sa att det fanns allvädersstövlar där, och jag frågade vad de kostade. 150 kronor någonting har jag förmig, sa hon.
Perfekt, då köper jag såna då, tänkte jag och så bar det som sagt iväg till Maxi.
Men det var inga 150 kronor där inte, utan 450.... gah!
Men.... det behövdes ju så det var bara att bita i det sura äpplet.

Dessutom köpte jag honom ett par vattentäta vantar, så nu är man helt utfattig.
Tur att man får ett gott samvete iallafall att sonen inte fryser om dagarna!


Foggy

himla dimmigt ute här idag.... Är det det hos er också?


Äckelyoughurt

Jag har precis ätit upp mina två Dröm Yoggi i mjölkkola smak. De är så himla goda tycker jag. De och Dröm Yoggi Vanilj är mina absoluta favorityoughurtar!
Inga klumpar ska det vara.


Har du någon favorityoughurt?


Själv kan jag inte äta youghurt med frukt och bärbitar i. Och då speciellt inte jordgubb!
Varför?
Ja, är du äckelmagad som jag så läs detta på egen risk!

När jag var sådär 10-11 år så var vi utomlands med familjen, och vi hade köpt Yoplait yoghurtar upp på hotellrummet som vi hade till frukost.
Iallafall så säger pappa nånting om att jordgubbsbitarna är blodiga snorkråkor. Och jag som är så otroligt äckelmagad om jag samtidigt äter någonting, kunde ju såklart inte äta dem mer.
Och än idag så tänker jag på blodiga snorkråkor när jag ser de där äckliga mjuka jordgubbsbitarna som simmar i youghurten. Yuuuuuk!!!!
Tack pappa för att du förstörde en hel massa youghurtar för mig......



Och idag kom den andra

filmen hem, Blast from the past.
Dock var det inte i ett vanligt dvd-fodral utan bara i ett pappfodral. Så det blev jag lite besviken på..... blev lite lurad av bilden. hrm..
Men men, det är ju iallafall filmen, och jag betalade ju inte alls mycket för den.


Jag älskar Brendan Fraser. Han ser ju bara för underbart töntig ut i den här filmen. Eller skulle du falla för en 30-nånting åring i den här outfiten? haha
Alicia Silverstone är ju också helt perfekt som gnällig och småputtrig, precis som hon är i Clueless som också är tokbra.



Få se om det blir till att titta på den ikväll när jag kommer hem från jobbet. Snart dags att pallra sig iväg. Snorig och eländig är jag fortfarande... suck...
Då passar det bra med en feel-good-film som denna.


Då var buren klar

Nu har jag målat andra vändan på buren, så nu är den färdig.
Nu ska bara de nya sitthyllorna upp på nåt bra sätt, sedan är de helt klara.
Men jag tror nog att hyllorna får komma upp efter flytten. De har ju sina hus att hoppa upp på så det går ju ingen nöd på dem direkt....

Blev det okej?



Nu har jag tittat

Romy & Michele's High School Reunion. Igen... typ 36:e gången eller så... haha. Nä, så illa är det inte, men det är bra många gånger iallafall.
Fast nästa gång blir när Emilie kommer över, helt klart.

Och imorgon eller på tisdag kommer förhoppningsvis min Blast from the past också.

-O my god, I hate to throw up in public!
-Me too!
-Aah!
-Daa!


Sega söndag

Idag har jag inte gjort något roligt alls....
Var en sväng till mamma och pappa så Tudor fick åka lite motorcykel. Efter att vi kommit hem har jag bara diskat ur kaninernas skålar, samt organiserat om deras hagar lite grann.
Och dammsugit.
Så lite nytta har jag väl gjort iallafall. Men inget roligt som sagt....

I morgon ska jag måla om buren för andra gången, sen är den klar. Och så ska jag fortsätta packa lite innan jobbet.


Sunday morning

med lite morgon musik.
Jag är uppe med tuppen.... nästan... fast jag kunde sova länge idag. Men men... skönt att hinna göra lite under dagen också, när man ändå är vaken och hyfsat pigg.


Oh, vet ni vad jag såg nyss?

Bumbibjörnarna på TV!
Wihooo, det är ju hur bra som helst. haha... Hur längesedan var det inte man såg det?



Snälla och rara, helt underbara
och deras saga berättas igen
först deras sånger som för många gånger
djupt in i skogen där lever de än!

Hipp hurra! för här kommer bumbibjörnarna
studsar fram igenom sagorna
och vi får följa med

Bumbibärs saften, den magiska kraften
och visst blir man stark om man dricker utav den
onska och törnar det klarar små björnar
de kämpar och godheten segrar igen!

Oskar is the shit

Idag var jag och tävlade. Det skulle vara regn och rusk här hemma, men i Lindesberg skulle vädret vara kanon. Och det var det! Fast kallt och lite blåsigt. Men soligt hela dagen så det var bra.

Jag fick hem mitt nya Hello Kitty-hinder, och det var skitsnyggt. Sara är så duktig!

Och hur gick tävlingen.... ja.... man får nästan skämmas!
Dixie var först ut, som utom tävlan i lätt. Och eftersom hon hoppat svår på träning (tom med Tudor!) så vet jag att hon kan. Men viljan finns inte där jämt, så hon gick och puttade lite.... 6 fel! Pinsamt damen....
Och så Martin.... Han ska få tävlingsvila nu tror jag, för han verkar inte tycka det är kul alls längre.. Vet inte vad som hänt. Men vid tredje hindret valde jag att utgå med honom, för han verkar helt enkelt inte vilja.

Sen blev det låång väntan. Jag dömde aldrig eliten, men fick dömma lätt ny istället. Och till slut var det dags för Cleo och Oskar i medelsvår. Cleo var taggad på framhoppningen och gick jättefint. Men på banan.... så slarvade hon i pincip varenda hinder. Jag tror hon fick 6 fel hon med, och slutade 16/20.
Oskar var lite nosig och åt massa löv innan start, men väl framme vid banan kom raketen fram, och han fick bara 1 fel (han hamnade lite snett på ett hinder och jag hann inte korrigera honom).
I finalen nollade han med ännu mer raketbränsle, så det blev en seger för Oskar på medelsvår rak-debuten. Heja killen!


Jag är duktig och söt

Avslutade dagen med att köpa med mat från McDonals hem. Så nu är man sådär lagom äckligt mätt....


Smaskigt

Ett väldigt onödigt inlägg.... men jag blev lite inspirerad av jordgubbshjärtat i mitt inlägg innan.....

Så här kommer min Top 3 Favoritfrukter.....


3:e plats


Jordgubbar, mums..... luktar gott, smakar gott.....
Men de får inte vara för mogna och mjuka, för då smakar de inte gott alls.



2:a plats



Kiwi. Jag har alltid älskat kiwi. Så himla fräscht.
Men samma gäller här som för jordgubbarna - inte föör mogna!



1:a plats


Ananas. Somrigast, godast och funkar typ som smaksättning på allt :P
mmm-mmm-mmm!!!!



Vilken frukt/bär gillar du mest?


Och så blev det Krasch

ner i botten.... Som vanligt när det blir helg.
Fast de senaste helgerna har jag haft riktigt många besökare på bloggen. Det är kul.

Tack alla ni som kommenterar då och då. Det gör det hela så mycket roligare att blogga!




Förresten..... nu är det bara 10 dagar kvar...... till flytten alltså! Då blir det tyvärr bye bye bredband och Aloha mobila bredband.

Vilket mobilt bredband är bäst?

Äntligen tävling igen

Imorgon ska jag äntligen få åka på tävling igen. Det var 1,5 månad sedan sist, så jag har verkligen längtat.
Nu blir det väl säkert skitväder, och det var ett hyfsat stort startfält (som vanligt när jag ska åka och tävla.... suck) så mina kaniner kommer väl inte ens till final.
Både Cleo och Oskar gör sin andra start i medelsvår, men det var ju som sagt länge sedan sist. Cleo gjorde nog sin debut i augusti till och med.
Men jag hoppas att det går bra, så håll tummarna för mina kaniner!

Men hur som helst så ska jag ju hämta mitt nya hinder. Det med Hello Kitty. Så det ska bli kul. Och så ska jag lämna ett av mina gamla hinder.
Och så ska jag döma en klass, så då får jag ett par fria starter till nästa gång. Det är alltid bra att ha.



och hur det än går imorgon så vet ju iallafall jag att Oskar är bäst. Sådäså. hihi

5 timmar kvar

på jobbet....
Vilket inte alls är någon fara.... om det inte vore för att jag var döförkyld. igen.
Näsan rinner heeeela tiden, och vill nysa. Men det vill inte jag att den ska göra, så jag håller mig in i det sista (för de som känner mig vet att jag inte bara kan nysa en gång. Har jag tryckt på startknappen så nyser jag ALLTID minst 5 gånger, men oftast uppemot 10 gånger. Jag hatar att nysa!!!

Någon mer som har samma nysproblem som jag?

Så idag, och igår, har jag faktiskt syndat! Ja, tyvärr det är sant. Jag tog nässpray. Min bästa vän vid förkylning. Det värsta av allt var att jag bara hade med menthol hemma. Den är så hemsk!
Så, det gick med andra ord ca 3 månader i mitt uppehåll. Men jag är snart tillbaka där igen!





Vunnit en film igen

Eller vunnit och vunnit..... Jag fick det vinnande budet på Tradera rättare sagt. 10 kronor fick jag den mysiga filmen Blast from the past för. Så förhoppningsvis dimper den ner i brevinkastet på tisdag. Lika bra att samla på sig en massa filmer när vi ska flytta ut på landet, haha. Mysa med en film i höstrusket är ju inte helt fel heller.

Se trailern för Blast from the past i ett av mina gamla inlägg




Men ikväll blir det Idol! Men vilket tråkigt tema.... Michael Jackson må varit duktig, men jag har aldrig gillat hans musik speciellt mycket ändå.....
SOm jag fattat det så skulle Calle vara först ut, med "Bad". Så det missar jag ju tyvärr eftersom jag slutar jobbet när det börjar. Kanske hinner jag till startande nummer två.

Det trodde ni väl aldrig

att jag skulle skaffa mig en harkorsning?!?!

Jomen visst..... här har vi skönheten. Ursäkta oskarp bild...



Nääääää!!! Det är ju bara Blondie (Sweety's Bloody Sunday) som luras lite.... hihi
Men hon är bra envis med sitt ena öra. Det åker upp lite titt som tätt.....









Så där, då fick ni lite bilder på "Höstfärgad kanin i höstlövens vackra färger"


Kokos-pokus del 2

Nu blev jag ju tvungen att fota mina fina kokostoppar (det blev ett jäkla tjat om dem från min sida nu, haha), eftersom ingen tror att de blev fina nu när jag avslöjade att bilden inte föreställde mina.

Så, så här blev mina:


De var väl godkända?

Dags för klassiker

Nu ska jag slå mig ner i soffan tillsammans med Tobbe och titta på film. Vi köpte ju lite filmer för ett tag sedan, men inte hunnit se alla.

Idag blir det en gammal klassiker med Tim Burton, nämligen Beetlejuice. Jag kommer fortfarande ihåg när jag såg den på reklam på typ tv1000. Jag trodde den skulle vara skitläskig och värsta skräckisen, men så var ju inte fallet. Knappast en uppföljare på Jurtkyrkogården, som jag fortfarande inte vågat sett, hahahahaha.....
Jag minns dock inte när jag såg Beetlejuice första gången, men jag var inte så gammal iallafall. Jag blev iallafall glad när den även kom som tecknat, så jag kanske kan ha varit runt 9-10år.

Nåja, nu ska jag kila.....



De blev goda

mina kokostoppar. Smaskens. Och jösses så lätta de var att göra. Hade jag vetat det så hade jag förätit mig på kokostoppar för lääänge sedan.
Så då vet ni vad som kommer ske inom en snar framtid.....

jag kommer alltså se ut så här:

som en stor vandrande kokostopp med andra ord. Haha

Och btw... jag fuskade lite i förra inlägget.... snodde en bild på kokostoppar för jag orkade inte fota, hihi. Men mina kokostoppar såg faktiskt identiska ut med dem, så jag snor åt mig av berömmet iallafall, haha.


kokos-pokus

Idag gjorde Tudor och jag kokostoppar för första gången. Jag har precis tagit ut dem ur ugnen, så jag vet inte ännu hur de blev. Men de ser fina ut iallafall.


Usch vad ledsamt

Fick precis höra att "Douglas", min uppfödning som blev champion för 10 dagar sedan bara, hade fått förstoppning och dog idag på vägen till veterinären.

Fy så tråkigt. Och jag vet att hans ägare är väldigt ledsen för det. Tröstkramar till dig Camilla :(


Sov gott fina Douglas. Du var en speciell och go kanin.....

Några leksaksminnen

kikade runt lite på Tradera och hittade massa gamla leksaker som fanns i mina leksakslådor som liten. Wiho, nostalgi. vad kul det är!

Många saker har jag kvar.... jag ska fota lite prylar sen, när vi har flyttat. Allt är ju nerpackat i kartonger nu.

Småfigurer som tex Smurfarna och Gallavanterna var en favorit hos mig. Gallavanterna har jag kvar ännu, men jag saknar mina
Muppet Babies!
Minns att jag och en klasskompis lekte väldigt mycket med de här på rasterna i skolan när vi gick i första klass. De fanns även att få i Happy Meal då (fast då hade inte jag upptäckt Happy Meal ännu). Animal var min favorit.
  

.... mitt första Happy Meal var nämligen då när Oliver och gänget kom på bio. Jag och syrran hade nog sådär 5 st Oliver var (eftersom vi inte fattade att det var samma figur hela veckan).

Men Oliver var ju sötast iallafall så ;)


Polly Pocket hade vi också några stycken.... Min första var skolan (det fanns ju en sån söt bebis med där) och jag minns att syrran hade bland annat ett beachhouse.
 

Och vem är tuffare än He-Man! Hahaha...
Jag som hade en förkärlek till de små söta och knasiga bikaraktärerna hade ju såklart ett par Orko!


Det jag och syrran hade mest av iallafall var My Little Pony. Jag kommer fortfarande ihåg en jul när vi satt ute i vardagsrummet. Syrran fick en ny rosa cykel, och jag fick Paradisgården till My Little Pony. Gissa vem som var avundsjuk?..... hahahaha


Jag har fortfarande Paradisgården kvar, men tyvärr saknas en massa delar.... snyft.

Även Baby-huset till My Little Pony har jag kvar. Det står helt uppbyggt i förrådet :) Fast jag har ju aldrig varit haj på att klistra på klistermärken på leksaker (suger fortfarande på det), så mina sitter ju helt snett och vindt.


Oh, just ja.... var det inte de små söta bikaraktärerna som jag ville "vara" när man lekte, så var det de elaka!
Megatron i Transformers, Evil lynn från He-Man etc (och så var jag döavundsjuk på min kusin Fredrik som hade Hordak från She-ra).

Och så blev ju såklart fallet i Lady Lovely Locks också....... (då jag egentligen inte var så speciellt förtjust i dockor och fina klänningar):
Lady Raven Waves och de små trollen som "Pixiesvansar".



Oj oj, vilka minnen. Den som fick vara liten igen :)



Tack

för alla värmande kommentarer. Det känns lite bättre idag iallafall.
Jäkla hösten! Alltid ska den röra om i mitt huvud.

Men nu ska jag inte prata mer om mig utan istället säga:

GRATTIS JESSIE PÅ FÖDELSEDAGEN!


och ingen annan bild hade jag där Jessies ansikte var med..... Här är vi på tävling i Uppsala.

Hoppas du får en kanondag!

Värdelös!

har en dålig kväll igen..... Jag är ful och jag är inte bra på någonting. Inte någonting alls!

bläääääääääääää


Bort med mitt fula huvud, och bort med min fula kropp.

stronger

Sitter här på jobbet och mumsar på Strong.... När jag var yngre så fanns Strong att köpa på burkar på Statoil i närheten av där jag bodde. De köpte jag jätteofta då, både vanliga och med lakritssmak. Mmmmm.....

Jag gillar att de fick små texter på sig, hihi.... Ja, inte för att det var något nytt direkt (texter har de väl haft de senaste 12 åren typ).


Kollar på statistiken och ser att ni sviker mig idag, snyft snyft.... Jag får väl ut med kameran eller fram med ritblocket så ni tycker att det är lite roligare att kika in.

Vad är roligast att läsa på min blogg?



Ringelingeling

Efter att jag målat klart buren (ja, första vändan. Nu får den ju torka någon dag innan jag målar den en andra vända), och mosat en stoor döäcklig spindel, så åkte jag hem och ringde en massa samtal.

Inga roliga samtal, utan bara såna där nödvändigt onda samtal om adressändring och så vidare. Så nu har jag meddelat min mobiloperatör och elbolaget.
Jag har även försökt avsluta vårat abonnemang för telefon/tv och bredband hos Comhem, men det var visst Tobbe tvungen att göra då det stog på honom.
Radiotjänst var det för lång telefonkö till så det gav jag upp.

Nu känns det mycket bättre! Några spöken lättare på axlarna........ (syftar fortfarande på Shutter, haha)



usch vad kyligt det är ute! Jag vill inte alls ut igen. Men nu ska jag bege mig och köpa lite lunch.....

Dags att måla

kaninburen.
Snart ska jag lämna Tudor och sedan är det bara att börja måla. Känner jag mig själv rätt så får jag väl inte ens upp målarfärgsburken.... hihi

Jag har varit duktig och adressändrat också, så from den 27 oktober så har vi ny adress. Så idag ska jag ringa om elen och möjligen om tv/telefon/internet. Usch vad mycket det är som måste fixas som man inte tänker på....

Måste visa

några kul bilder...

Dessa tog vi när vi var på Tom Tit's Experiment i somras. Det var jag, Tobbe, Tudor och så Tobbes syrra.

I dessa speglar kunde man sitta på varsin sida, och så såg man den enas mun, den andras ögon osv.
Hahahaha, jag håll på att kissa på mig av skratt när jag tog bilderna (varav min bild på Tobbe/Lotta blev helt sned).



Hahaha, jag skrattar på mig, hoohoho


En korsning av mig och Tobbe. Är det alltså så här som Tudor ska se ut när han växer upp? Stackars barn, hahahaha




tv-kväll

Tisdag, tv-kvällen of the week!
Först Vänner, som följs av Ugly Betty som följs av Desperate Housewives. Men på något vänster får alltid mina vänner för sig att de just ska ringa på tisdagar.... hrmm...


Blir lite lätt

lunch idag....
Kokosyoughurt, mums!




Tisdag

Idag har jag en ledig dag tillsammans med Tudor. Och som vanligt vet jag inte alls vad vi ska hitta på... flyttkartonger och papper är slut så jag kan inte fortsätta med det idag.
Antagligen tar vi en sväng till min mamma på eftermiddagen. Ska be pappa att såga till ett par skivor till ett par nya sitthyllor i kaninburarna. De måste ju också få snyggt när vi flyttar, haha...

Målarfärg till Blondies och Dixies bur köpte jag igår också. Så att även deras bur matchar huset.... deras var ju gul innan, och vårat hus samt den andra buren är röd.
Så jag ska ta och måla imorgon när jag är ensam innan jag sticker till jobbet. Så jag får hoppas att det inte är alltför kallt.... man ska ju inte måla när det är för kallt, men jag är ju iallafall inomhus så regn och rusk behöver jag inte oroa mig för.



Trots att det varit väldigt bekvämt att ha mitt lilla kaninstall, så ska det bli såå skönt att få ta hem kaninerna. Och slippa alla stooora läskiga spindlar som dyker upp titt som tätt.
Min allergi tycker nog det ska bli skönt att slippa dammet också...

Yey

Jag läste precis att jag vann en film hos Eldnatt. Disney's Melody Time. Det blir spännande, jag har inte sett den och har ingen aning om vad den handlar om heller.

Jag vann ju även Romy & Michele's High School Reunion (särskrivning?) på Tradera häromdagen, så den kommer förmodligen hem till mig imorgon. Och så har jag budat på en till film som jag gillar väldigt mycket. Riktiga må-bra-filmer.

men vad segt!

Jag har knappt orkat blogga idag, för Blogg.se har gått grymt segt idag. Iallafall på min dator. Har inte tålamod att vänta.

Men, jag har ändå inte haft något värt att skriva. Inget spännande har hänt idag alls.... jag har bara haft otrolig nackspärr större delen av dagen, och det gjorde ont ont ont!
aj aj

Helt plötsligt blev jag sugen på att se South Park Bigger Longer and Uncut. Det var längesen. Jag tyckte den var såå himla rolig, hahaha. Bäst är ju när Cartman sjunger om Kyles mamma (om jag inte minns fel)....
bitch-bitch-bitch-bitch-bitch-bitch-bitchbitchbitch-bitch



I love Cartman....... och Terrance & Phillip!


Sex and the city

Igår var det söndag och såklart satt jag bänkad framför Top Model 12. Äntligen åkte Sandra ut! Men Celia hade lika gärna kunna åkt ut hon med. Tyvärr har jag ju redan stött på vem som som vinner och kommer två osv, så jag visste att det inte var dags för Celia än. tyvärr.....

Efteråt zappade Tobbe och jag runt och vi hamnade på Sex and the City filmen som precis började då. Jag kan inte säga att den var någon höjdare. Lite seg....
Men å andra sidan har jag aldrig varit speciellt förtjust i Sex and the city, så jag tyckte det i princip var som ett enda skitlångt sex and the city-avsnitt.

Nä, inga höga betyg här inte. Men ett plus för att Sarah Jessica Parker färgade håret mörkt under filmen och för första gången inte sett helknas ut. Men självklart färgade hon tillbaka igen i slutet och fick tillbaka sitt skumma utseende. Jag kan inte sätta fingret på vad det är, men jag tycker inte hon är fin.

Jag hoppas Vänner-filmen blir mycket bättre! Men det borde den ju bli.... Vänner är ju så kul!


Just nu sitter jag omringad

av prick 20 flyttkartonger. Vårat arbetsrum ser ut som en soptipp!
Men vi har kastat hur mycket som helst också. Det känns som om vi börjat komma någonstans nu, äntligen!

Och nu är det bara två veckor kvar! wiie!

Nu ska jag åka och hämta Tudor, och sen ska vi köpa målafärg till en av kaninburarna. Så den också matchar huset ;)


Varit på kalas

idag hemma hos syrran. Tudors kusin Tor fyllde 4 år, så vi åkte dit efter att jag slutade jobbet. Åt lite tårta och kakor, och spelade Mario cart... Jag suger verkligen på alla nya tv-spel! Många svordomar blir det.....
Men jag vann en gång iallafall...

Nu har Tudor börjat längta efter att flytta han också. Han vill väl ha nära till Tor och de andra kompisarna.


Gulliga kusinerna när de fortfarande var 3 år

Air

ritade lite idag.



var menat att se lite seriefigur ut, men det ser mest ut att vara ett dåligt porträtt..... 

Kalle

Tävlingsdags igen.

Den här gången är det Eldnatt som har en tävling där man kan vinna Disneyklassikern nr 10; Melody Time.

Den har jag inte sett så det är klart man vill vara med och tävla! Och så älskar jag ju Disneyfilmer (och resten av familjen med så det passar ju bra... haha. Man kan ju liksom inte välja en kille som inte uppskattar tecknat!).

Btw... smart Ida, jag har ju också en dublett här hemma som jag kan lotta ut :P


Yes!

Auktionen tog slut fortare än jag fick för mig. Trodde jag hade 50 minuter kvar men när jag gick in direkt efter förra inlägget så såg jag att det bara var 4 minuter kvar.
Mitt bud hade ökat så det blev inte längre 1:- jag skulle betala, utan 26:- men det var helt okej ändå. Och yes, jag vann!
Så nu är jag snart stolt ägare av en av mina favoritfilmer:



Finally!!!

Emilie - nu skall förfestas med film, så det är bara att pallra dig hit! haha


hoppas

Jag har budat på en grej på Tradera (tänker inte säga vad det är förrän tiden gått ut... haha). Just nu har jag enda budet så jag hoppas jag vinner!

Bara 16 dagar

kvar nu. Tills vi flyttar. Tjohej!

nooooo not again!

Så fort jag kom till jobbet idag så började näsan forsa utav bara helvete. Har inte gjort annat än att nyst och snytit mig. Nu är näsan alldeles röd och öm.

Blä, jag hatar förkylningar! Och de kommer alltid så plötsligt på mig. Ingen förvarning alls!
Men jag ska uthärda morgondagen på jobbet också, och sen är jag iallafall ledig på måndag och tisdag.


Jag kollade på

barnhemmet igår på Canal Plus.
Jag har sett den en gång tidigare, men jag tyckte den var bra så jag zappade lite mellan den och Idol.

Har du sett den?
Inte speciellt mycket till skräckfilm, utan snarare en sorglig drama med en hel del rys-inslag. Filmen är på spanska, vilket säkert kan avskräcka en del från att vilja se den, men det är faktiskt inget som stör!

Lite kort om handlingen: Laura flyttar till det hus som en gång varit ett barnhem som hon själv bott på. Hennes son Simon påstår att han har osynliga vänner, och en dag försvinner han. Dock visas tecken i huset på att de "osynliga vännerna" faktiskt finns, och tecken på att Simon fortfarande finns kvar.



Jag tycker att den är sorglig, snyft snyft

Så var Carolina ute

Då försvann en av mina fyra Idol-favoriter redan efter första omgången. Vad värdelöst.... Hon hade ju både kanonbra röst och såg jäkligt cool ut.
Calle tror jag tyvärr inte heller kommer sitta så länge. Jag får hålla tummarna för Mariette och Tove.


snart Idol igen

Då var det snart dags för Idol igen..... har inte så mycket annat för oss på fredagar, så då är det klart man kollar!

Spännande att se vem som åker ut idag.... Hoppas mina favoriter blir kvar ett tag till (Mariette, Calle, Tove och Carolina).

Hawaii Kawaii



Åå vad jag vill åka till hawaii!

Bästa tv-spelen

Dags för en ny lista.

Att jag inte är någon Tvspels geek vet nog de flesta. Jag fullkomligt suger på de nya spelen, och jag tycker inte att det är speciellt kul heller!
Men det finns några gamla godingar som fortfarande är lika kul att spela! Här kommer min 5-i-topp lista!

5:e plats
 
Donkey Kong Country, till Super Nintendo. Snyggaste spelet som fanns just då. haha.


4:e plats


 
Super Mario Land 2, till klassiska gamla Game Boy. Ett riktigt avancerat spel för att vara till Game Boy. Kul och lite klurigt.


3:e plats


 
Terry's Big Adventure. Nu kommer väl många tänka "huh? what?" men det är till det gamla gamla tv-spelet Commodore 64. En liten kille som slogs med sin yo-yo.

2:a plats

 
Super Mario Bros, till Nintendo 8-bit och Super Nintendo. Tidernas spel! Alla var bra! Men jag gillade mest Super Mario 3.


1:a plats

 
Great Giana Sisters, också till Commodore 64. Men? Det är ju typ likadant som Super Mario. Mm... snacka om kopia. Men det är ju mycket coolare att spela som små tjejer med punkfrisyrer än små rörmokare ;)


Bubblarna:
 
Game Boy's Dynablaster och Balloon Kid var två andra av mina favoritspel. Balloon Kid var allra bäst när man kopplade ihop spelen och körde dubbel. Skitkul att smälla den andres ballonger eller putta ner denne i vattnet, hihi...

Jag är tråkig

iallafall på bloggen.
Inget händer just nu så jag har inget kul att skriva om.... Bara en massa flyttpackande!
Jag är så glad att jag får tillbringa årets tråkigaste månad i det nya huset. Helt plötsligt ser jag fram emot november. Första gången ever!


puh!

Nu har jag packat ihop 11 flyttkartonger. Ett skåp är helt tömt. Men det mesta kommer från vårat lilla förråd. Det tråkiga är att det knappt syns att jag varit där inne och plockat! Så fullt var det innan....
Mycket skit ska kastas också.

Nu har jag ont i ryggen så nu ska jag ta en välförtjänt paus, innan det är dags att åka och jobba.

Där ser man

Gwen Stefani fyllde visst 40 år igår. Det hade man aldrig kunnat tro.

Igår frågade mamma varför jag hade fått för mig att jag ville bli blond igen (som jag typ alltid hatat att vara). Jag vet nog faktiskt inte riktigt. Ville nog bara prova.
Men till mamma gav jag svaret att jag vill bli Gwen Stefani blond.

Och vem vill inte se ut som världens vackraste kvinna? Gwen Stefani är helt klart min stilgudinna! Har älskat hennes stil sedan första gången jag såg en No Doubt video.








och så har oron krypit på

igen!
Det känns som om jag har för mycket framför mig; jobb, flyttpackande etc... och Tobbe jobbar både dag och natt just nu känns det som, så man hinner ju liksom aldrig hjälpas åt att packa.
Det är väl därför jag är stressad antar jag.

I november ska vi på spa med jobbet. Det ska bli skönt! Jag skulle behöva det just nu känner jag...




Ja! Jag vill vinna!

Kan Dee Shop har tävling igen, och Jaaaa jag vill vinna!

Just nu sitter jag och väntar på hennes senaste verk, I got the poison, och hoppas att den kommer på ett svart linne, för jag skulle verkligen vilja ha ett svart linne nu. Eller en top.

Klicka på bilden för att komma in till Kan Dee Shop så kan du också vara med och tävla.




Lite bilder

från gårdagens hoppträning....

Först ut; Oskar med studsen (Tallbackens Sudoku)








"Cleo", Sweety's Orange Crush


Jessicas kanin, Hallsjös X-Zider


"Nikki", Sweety's Manic Monday, som också är Jessicas kanin


"Blondie", Sweety's Bloody Sunday




Dixie och Mini var också med och hoppade, men de hade redan hoppat när jag insåg att jag hade ju faktiskt kameran med mig....

Igår gick det faktiskt riktigt bra att träna. Det var väl Cleo som var lite segstartad, men det gick ändå helt okej. Ska bli kul att tävla nästa gång, för nu var det så länge sedan!


Det är ingen vanlig dag

nej det är ingen vanlig dag för det är Jennys namnsdag, hurra hurra hurra...

(är sången från Lotta på Bråkmakargatan förresten? Har för mig det).
och ingen har grattat mig.. suck, ja det är som vanligt. Namnsdagar, vad sjutton ska man med de till? Helt menlöst ju....

Tobbe har iallafall kommit hem nu, och jag fick en stor påse med M&M's... Mmmmm Tack!

Var iväg och hopptränade med Jessie idag. Det var kul som vanligt. Fick många fina bilder på våra småttingar när de hoppade. Men vad händer när jag ska lägga in bilderna i datorn? Jo, Tobbe eller hans vän har trixat med inställningarna på kameran (de lånade min kamera i lörags) så de bilderna går inte in! Arrrrghhh!!!
Så nu har Tobbe lite att fixa tills jag kommer hem.....





Mandy

Ikväll är det inte bara säsongsstart av Desperate Housewives, utan även Ugly Betty. Tyvärr kommer jag missa första kvarten för att jag jobbar.

Ugly Betty är egentligen inte så där speciellt bra, men det är en otroligt snygg serie. Coola klipp.
Och sen har den ju coolaste karaktären Amanda! Sötaste bitchen.



Japp, tisdagar är Jennys tv-dag i veckan. och så Top Model på söndagar då (men söndagar är ingen inprentat tv-dag för mig så jag håller ju på att glömma varenda gång!)

Favoritreklam

Reklam... suck....
Men det finns faktiskt en del som är riktigt snygga. Sony Bravias reklamfilmer är exempel på sådana. 





Sen är den här bara för rolig tycker jag... hahahah  (tack och lov känner jag INTE igen mig!)


Har du någon favoritreklam?

Saknar

min kille....
Men imorgon kommer han hem igen, tjiho :)

En underbar låt som påminner mig om min älskling...



min belöning

haha... ja jag sa ju att jag skulle köpa en ny tröja som belöning för att jag slitit så med att riva tv-hyllan, och packat massa flyttkartonger med grejer (just nu är jag omgiven av 10 st kartonger, samt massa påsar med saker som ska slängas. Arbetsrummet har numera blivit packningsrummet).

Belöning var det väl kanske inte ;) men jag var i behov av någon tröja hur som helst, och jag hade ju kvar presentkort på H&M.
Det råkade bli två stycken..... Dessa:

 

Tudor fick vara mitt smakråd, haha. Han tyckte de satt "perfekt" som han uttryckte det... Hihi han är för go.


Känner mig duktig!

Har nämligen rivit ner hela våran tv-hylla i sovrummet. Den är ganska stor och har även vitrinskåp i sig också.
Så nu har jag bubbat tjock-tv, rensat ur tvspel och en massa skit. Lindat in alla vinglas etc i papper och lagt ner i flyttkartonger.
Och sen skruvat ner hela hyllan.

Puh! Det var jobbigt! Men nu känner jag mig skitduktig.

Nu ska jag fixa lite mat, och sen ska jag åka ner på stan och belöna mig med en ny tröja, heheh....

see ya

jahapp

Blev ju hemma ikväll (skulle varit ute hos mina föräldrar men mamma blev sjuk), så jag passade på att börja sortera bort lite skit från förrådet.
Så nu har jag en kasse full med fotonegativ som jag sparat sedan... ja typ 1995..... om jag inte använt dem ännu så tror jag knappast att jag kommer använda dem senare heller..... dags att kasta.

Även en sisådär 60 cm hög med gamla Frida, Vecko Revyn och Solo som jag tagit mig i kragen och faktiskt ska slänga nu.

Sist men inte minst så hittade jag min gamla Nokia 5110:a... en skitbra telefon då det begav sig... Jag hade den i 7 år eller något sådant. Lite för länge iallafall, hehe. Men den funkade ju så bra så.

Frågan är; vad gör jag med två st Nokia 5110 med 9 st fronter i olika färger? Slänger? Eller ska man sälja den? Är det någon som vill ha sånt fortfarande?

Haha, kolla vilken klassiker! Jag har till och med en blinkande antenn till, hihi.....


Donerar du?

Jag satt i bilen förut och lyssnade på radio. Fick höra att varannat barn dör i väntan på att någon ska donera organ.
Jag tyckte det lät så himla hemskt, så jag begav mig samma dag till apoteket och skaffade ett donationskort. Ett kort är i och för sig lätt att tappa bort, men man kan också enkelt anmäla sig till donationsregistret via internet.

Visste ni att svenskar är näst sämst i Europa på att donera organ?

Om du också vill hjälpa till, anmäl dig HÄR


Äntligen

Jag har länge försökt få tag på Sandra Nasics soloskiva, men det har varit svårt. Nu har jag äntligen hittat den, så nu ska jag snart beställa!


tävlingssugen

Har inte tävlat på jäääättelänge nu så nu är jag verkligen tävlingssugen! Över en månad sedan sist, och längre blir det. Blääää.
Jag vill tävla i Kista i januari också. Oskar borde klassa upp sig så jag kan åka dit ;) annars får jag väl ta Dixie. Då får jag jobba hårt..... hehe

Jag hatar omslagslösa skivor

Jag hatar verkligen att inte ha omslag på mina cd-skivor. Jag är en cd-skivsnörd, lite som huvudpersonen i High Fidelity. Fast jag har tråkigt nog bara mina skivor i bokstavsordning, förutom att typ Courtney Love står vid Hole och inte på L, och Nina Gordon står vid Veruca Salt och inte på N etc... för de hör ju dit.

Och sen kommer de.... skivor som texthäftet saknas på, eller ännu värre - brända skivor! Jag tycker de är en skamfläck i skivhyllan.
Så jag ritar mina egna omslag då!

Tobbe saknade omslag till en av sina skivor och då ritade jag den här, som jag blev rätt nöjd med.
Jag inspirerades av Garbage video till Push It (en av mina favoritvideos) samt om ett par misshandlade barn jag läste om (usch.... ryys).




och den här ritade jag till en blandskiva med rockiga kvinnliga vokalister.

Spice Skulls! (tyvärr har scannern inte riktigt fått med Skulls ordentligt)


Vad tycks?

Mätt

på godis.... fast jag har knappt ätit något. Bra!
Jag måste få igång träningen av min mage innan jag säckar ihop helt!

Hur sjutton ska jag lyckas? Jag tycker alldeles för mycket om godis! Jag vill egentligen inte sluta äta godis heller.
Bara begränsa det till helgen.
Men jag är ju redan sockerberoende så det är ju försent!


Jag fick en till överraskning

Douglas hade visst tagit cert i krok också. Kul :D
Bland annat kämpade han mot Grand Champion Jean Paul och Great Champion Unlimited Talent, så det är klart man blir stolt!

Nästa år flyttar en till av mina uppfödningar över norska gränsen. Får hoppas att det går lika bra för dem ;)


Slutar strax

på jobbet!
Har haft jättemycket att göra idag! Kul! Det har ringt nästan hela tiden!

Men nu är det strax dags att åka hemmåt! Jag ska åka och hämta Tudor som är hos sin farmor och farfar. Jag saknar honom så!

Vi blir själva ikväll, så vi ska ha myskväll ikväll, med lite McDonalds, godis och kanske någon film.


Jag är så stolt

Fick ett samtal från Norge för en liten stund sedan. Det var Camilla, en av mina kaninköpare (och som jag köpt Dixie av) som berättade att Douglas precis tagit sitt tredje längd-cert i spöregnet i Eidsvoll. 
Vilken rolig nyhet! Jag blev så överraskad, och sjukt stolt såklart!

Blir certet godkänt så heter han numera Sweety's Champion Foggy Dew!

Stooort grattis till Camilla och Douglas till championtiteln!


foto av Hedda Aurbakken

Nu har jag bestämt mig

för vilken min favorit i Idol 2009 är. Efter ännu ett skitbra framträdande så måste jag säga att Mariette är min favorit. Cool stil och ball röst.
Tätt efter kommer Caroline. Också en sjukt bra röst, fast på ett annat sätt.

AV killarna gillar jag bara Calle, men det känns inte som om han blir kvar jättelänge tyvärr....




Ångest

Har en sån där ångest/stress/oroskänsla ikväll. Svårt att andas.
Tycker inte alls om när det blir så.....

Det värsta är när jag får de utan att jag alls vet vad jag oroar mig över. Det betyder att jag inte kan göra något åt det! Jag funderar och funderar vad som stressar upp mig, men nej. Ingenting.....

Försöker stressa ner med lite musik...


Hoppat lite

med ett par kaniner idag. Mamma bad mig nämligen att vara där ute hos dem på förmiddagen och passa, för en reparatör skulle komma, och de kunde bara meddela att de "kommer på fredag". Men hallå, tid tack?

Eftersom det inte finns så mycket att göra där ute ensam, så tog jag med Dixie, Oskar och Blondie, så fick de hoppa lite. Dixie kunde jag starta direkt i svårhöjd nu, och även Oskar hoppade en klurig och svår bana. Båda var kanonduktiga!
Men Dixie fäller så otroligt mycket så pälsen bara flyger för varje hopp! Försökte få av det värsta med en karda, men hon ser fortfarande ut att vara en fuchs.

Blondie får jag jobba väldigt mycket med! Hon känns verkligen inte ett dugg redo för debut!
Hon är svår att övertala om att hoppa, men helt plötsligt så fick hon för sig att få fnatt, och kutade verkligen hela banan. Och lite snurrar.... Det var som en Grädd-Kola.....
Nåja, fortsätter hon vara så så är jag ganska nöjd ändå - jag har ju så många söliga och lugna kaniner.

Jag har köpt ett nytt hinder förresten, och sålt ett gammalt som jag knappt använde.
Fast jag har inte fått hem det ännu.
Jessica kommer bli överförtjust ;)

I love it!

Bilden är tagen av Sara Johansson, som även gjort hindret.

Duktiga idoler

Oftast när jag tittar på Idol så har jag haft 1-2 favoriter, och många har känts väldigt blaha-blaha. Men i år tycker jag att det är många som är skitduktiga!

Calle som gick vidare i första kvalet var lite charmig.... och Jon som också gick vidare håller jag nog på mest för han är från Västerås ;)
Mariette har jag gillat hela tiden, och hon var ju jäkligt bra i kvalet. Även Erika som gick vidare var bra, även om hon inte känns så unik.
Tredje kvaldelen var jag inte överförtjust, men Erik (som jag förövrigt haft svårt för) sjung som bara helvete så han var klart värd att gå vidare!
Och nu idag tror jag helt klart att Carolina (Caroline?) kommer gå vidare. Shit vilken röst! När hon var klar tänkte jag: Ja Carolina och Reza kommer gå vidare. Men sen sjöng Tove, och hade en himla speciell röst. Gillade hene skarpt!
Jag kommer ju typ inte vilja att några Idoler åker ut! Haha

Vilka är dina favoriter?

EDIT: fan Ida, jag följer ju Idol nu också..... men det är ju min fredagsunderhållning ;)


Seeeg

Är hemma själv en stund. Tudor är skjutsad till dagmamman, men jag börjar inte jobet förrän 16.00.... Så jag har lite tid för mig själv. Det kan vara såå skönt verkligen. Men då borde man ju passa på att göra saker som jag kanske inte hinner med annars.

Men idag orkar jag inte! Jag är så seg!
Klockan 14 ska jag iallafall träffa Naemi för lite lunch.

Nä, nu ska jag bege mig bort till mina kaniner. Men det tar emot - det är ju så kallt ute idag! Brrrrrrrrr


RSS 2.0