busfrön

Tog med alla kaninbebisarna hem en stund idag, så de fick springa av sig lite i vårat kök. Tudor blir så exalterad varje gång någon kanin är hemma, så då ska han visa dem sina leksaker. Jag försöker förklara att kaninerna inte tycker det är kul att leka med leksaker, men han svarar då att "de kan nosa på dem". Och ja, det är ju sant..... (men om de tycker det är kul vette sjutton...).
Tobbe stod och lagade mat mitt i kanineriet, så han var väl inte lika nöjd. Puttade lite försiktigt på ungarna för att komma in i diverse skåp, men de ville hellre nosa på honom än att flytta på sig.

Himla goa är de iallafall. Nu är de 6 veckor gamla, och det är alltså bara 2 veckor kvar tills de får flytta. Söta Nikki flyttar väl mer eller mindre på en gång då, och Flyga kanske det tar någon vecka till. Det beror på när jag träffar hennes blivande ägare.
Tog några nya kort på ungarna idag. Som vanligt inga super när det är inomhus och med blixt. Bilderna ligger hemma i kameran än så länge, så det får bli att visa dem senare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0