Lite ledsen är jag allt

att jag missade att Paramore skulle vara i Sverige idag. Hade gärna sett dem live!

Men jag får istället sitta på jobbet och gotta mig i deras snygga video från deras nya skiva:



Otroligt snygg video! Hamnar nog bland mina 5-i-topp snygga videos!

Albumet "Brand New Eyes" släpptes den 29 september. Något att önska i julklapp kanske?






Give me lussebullar!

Jag var in på Maxi innan jobbet och skulle köpa ett par grejer, varav jag kommer bort till brödet och känner den ljuvliga doften av lussebullar! MMMM, give me!!
Fy sjutton vad jag sitter och är sugen nu! Lussebullar och julmust. Jag måste köpa till helgen.....

Jag var iallafall in på godisaffären (eller klubbaffären som Tudor säger. De har ganska mycket klubbor), och shoppade massa små-PEZ till Tudors pepparkakshus-kalender. Ett jättesött trä-pepparkakshus med 24 små lådor att stoppa saker i. Tyvärr är lådorna så små att jag aldrig kommit på nåt bra att stoppa i, men nu kom jag på att små PEZ funkade perfekt!
Inte ofta jag köper en påse lösgodis och bara hamnar på 16 kronor..... hihiih...


Tack

alla ni som fortfarande vill följa bloggen :) Lite färre inlägg blir det nog.... iallafall ett litet tag framöver. Noll inspiration som sagt, men förhoppningsvis kommer jag snart kunna lägga ut lite nyare foton samt teckningar.

Imorgon...... är det dags att öppna första luckan i chokladkalendern! haha. Jag har haft chokladkalender vaarje år. Det är liksom en del av min jultradition. Och jag är duktig - jag fuskar inte!
Någon mer som gillar chokladkalendrar?

En mindre rolig grej för morgondagen är att jag och Tudor ska ta svinis-sprutan. jag är skiträdd! Mest för Tudors del. Tänk om man blir jättedålig. Jag har inte tid och råd att vara sjuk!
Dagens andra fråga: Har du vaccinerat dig? Hur gick det?


Mina söta lucior, som jag vann under Tudors luciafirande förra året.


Uttråkad

eller egentligen mest trött.
Men jag är rätt uttråkad på bloggen. Ska nog lägga ner ett tag...... om jag inte får för många som säger emot ;)



Så Aloha for now...

Hello Kitty har legat i solen lääänge

Inga inlägg

Inte ett enda inlägg fick ni av mig igår.... så jag ska ge er ett längre nu...

Igår stack jag tidigt på tävling i Uppsala. Hade hoppats på att lyckas klassa upp Oskar i rakbana. Hade gärna velat ha någon att tävla på Kistamässan, och där måste de ju vara minst svårklassade.
Tyvärr verkar alla klubbar helt satsa på krokbanor i december, så eftersom Oskar saknar två pinnar så var Uppsalas medelsvår rak x2 ett perfekt tillfälle. Och sedan hoppas på det bästa förstås!

Som ni förstår så gick det inte som jag ville... I den första medelsvåren gick kaninerna extremt dåligt, och det måste ganska exakt 15 kaniner som inte ens gick i mål (av 36 starter). Oskar gick som start nummer 10 upp i ledning på 3 fel, haha, men det slogs snabbt (dock blev det inget nollat lopp i grunden).
I vilket fall gjorde Oskar ett fint nollat lopp i finalen och knep en 5:e plats och fick pinne. Tjohej!

Sedan var det andra medelsvårklassen. Åter igen fick Oskar tre fel, varav två var nog lite missberäkning från hans sida. Tyvärr gick de bättre och bättre på slutet och det slutade med att 11 st kaniner med 2 fel och mindre gick till final. Så därmed var det kört.
Jag vet inte vilken plats Oskar slutade på, då jag tog mina böcker och stack iväg direkt då..... jag hade ju lite bråttom eftersom jag skulle på......

JULBORD med jobbet. mitt första julbord. Jag tror iallafall aldrig att jag varit på ett förut. Så det var lite kul - och gott med mat efter en lunch-fri dag.
Kvällen tillbringades sen på Bishops och på Blue Moon, och jag var hemma igen strax efter 3. Skitkul var det!

Vad gör ni??

Ibland kan jag få för mig att jag ska lägga ner kaninhoppningen. Bara sälja allt och bara vara "fri". Inte behöva tänka på att jag måste ha någon som passar kaninerna när jag åker bort osv.
Ja, de är ju såklart de där dagarna då regnet vräker ner, det är geggigt ute, det inte är några tävlingar jag kommer iväg på eller när det bara går skiiiiiit.

Men annars är ju kaninhoppningen kul. Att få åka och tävla är ju någonting jag ser fram emot. Och ta kullar och grejer.

När jag funderar på att sluta, så kommer tankarna ganska fort upp: VAD SKA JAG GÖRA ISTÄLLET? Vad är det som jag inte har tid för nu, som jag skulle kunna göra då?
Jag har ju massor av tid för familjen, kompisar, fika, shoppa, se på film, lyssna på musik m.m.
Med andra ord, den tiden jag tillbringar till tävlingar (där jag även träffar kompisar) skulle istället bli extra tid till att sitta hemma och göra..... ja what? det som jag ändå hade tid med?

SÅ därför funderar jag..... ni som INTE har någon hobby - Vad gör ni på fritiden egentligen?

Dags för fredags

myyyyyyyyyys!!!!!

Fredagsmys, det var verkligen ett ord jag hörde många gånger som barnskötare. Alla barnfamiljker skulle hem och ha fredagsmys.
Så dyker ordet upp i en reklamfilm. Nytt begrepp liksom....?

Så, ikväll är det såklart fredagsmys hemma. Jag kommer ju tyvärr inte hem förrän kl. 20.30, men då blir det att bänka sig direkt framför Idol, med coca-cola och gooooodiiiiiiis!

Vem åker ut ur Idol ikväll?
Jag hejar ju som ni vet på Mariette och Calle, men jag tror tyvärr att det kan bli Mariette som åker ur. Erik tycker jag låter lika hela tiden. Han är jättetråkig. Och Tove gillar jag bara mindre och mindre, trots att jag hejade på henne från början. Hon har divat till sig.
Calle har utvecklats mest.


Inga missförstånd

nu blir jag ju pikad om min vikt.... men min blogg bör tas med en nypa salt :)
Jag står fortfarande vid att jag aldrig ska banta! (då ska jag bli superfet först) Det är inte min grej. Mat är ju för gott!

Men jag ska röra mera på mig! Jag tror mer på träning än bantning.

SÅ leave me and my candy alone :)

Yummi! I looove PEZ!


Lite tidig

men idag fick julgrejerna åka fram....
imorgon jobbar jag hela dagen, och sen blir det idol direkt jag kommer hem (tyvärr missar jag ju den första som sjunger), på lördag är det tävling och julbord, och på söndag ska det ju redan vara framme för då är det första advent.

Så grejerna åkte fram idag. Lite ljusstakar och stjärnor. Hade köpt en ny stjärna till vardagsrummet, men sladden var ju så kort så jag fattade inte alls hur tillverkarna tänkt....


i ett hus i skogens slut.....
Det söta pepparkakshuset som jag köpte till köksbordet. Mysigt med ett litet värmeljus.

Rosa kokostoppar

Tudor frågade om vi kunde baka nya kolakakor igår (som verkar vara hans nya favoritkaka) och eftersom vi skulle vara hemma hela dagen fram till 15 (då jag skulle åka till jobbet), så gjorde vi det.

När vi ändå höll på så gjorde jag kokostoppar också. Ville göra de lite roligare och droppade i lite röd karamellfärg. Det visade sig inte vara någon bra idé, och kokostopparna blev alldeles mjuka och kladdiga. Det var jättesvårt att få bort dem från plåten.
När jag väl fick bort dem så fick jag kasta in dem i frysen nästan på en gång, för att få lite fason på dem. Men slutresultatet blev ändå rätt okej!



Baka kanske inte är det ideala om man vill gå ner i vikt, men.... jag bakade ju bara..... (fast jag smakade faktiskt en av varje på kvällen....)

Fatso

Vågen tog hårt på mig igår, så idag började jag dagen med att gå ut och springa. Ja, alltså, jag sprang ju hela tiden, förutom när jag gick för att jag fick korta astmaanfall (typ... jag har inte astma) var 30:e sekund när jag sprang. Hahaha....

Kände mig skitduktig, men det var inte ett dugg kul. Nästa gång ska jag ta med mig MP3:n. Det regnade lite smått och var ganska kallt, så när jag var på väg hemåt kliade hela baken av köld, hihihi.

Sedan var vi in och handlade hela familjen, och jag har fyllt kylskåpet med diverse frukt. För nu ska jag inte äta nåt godis i veckorna.
Men jag är mycket osäker på hur länge jag håller det!

Men min filosofi är; att om jag i första hand börjar träna så kanske jag inte ens behöver ändra om mina matvanor! Banta är ju egentligen helt emot mina princioper. Mat är ju ett av livets goda!

(lunchen bestog såklart av McDonalds......)




Mitt bidrag

Just ja, jag drog ju ihop ett bidrag till Kan Dees teckningstävling, trots att jag varken hade idéer eller en chans (det finns ju så himla många duktiga bloggande tecknare!).

Och nej, jag hade såklart ingen chans heller, men ni kanske vill se mitt bidrag ändå?

Det föreställer roboten Jenny, från den tecknade serien My life as a teenage robot. fast i en "förskönad" version. I världen idag så kan man ju förändra sin kropp så bäst man vill......


äsch, jag blev nog ganska nöjd med henne ändå. Trots lite kladd......

En bild

Jag har för stunden blivit helt oinspirerad att skriva i bloggen... så jag hoppas ni står ut med lite tråkiga inlägg. Jag hoppas det bättrar på sig om ett tag!

Jag håller på att dresserar "sleepyhead" litegrann. Han är lite blyg, men nu har han iallafall kommit igång och utforskat lite, och då och då hoppar han upp i knät och sover lite ;) nää inte sover, men jag har aldrig sett make till kanin att blunda så mycket. Så fort jag tar fram kameran så sluter han ögonen! hahaha
Kisar lite sött på en....



och nej, hans smeknamn är inte sleepyhead, men han ser lite ut som en, hihi.


Desperate housewives!

yeeeey!

Äntligen tisdag, och dags för nytt avsnitt av Ugly Betty och Desperate Houswives. Ugly Betty var ju lite sorgligt förra veckan, snyft...

Min favoritkaraktär i Ugly Betty är ju helt klart Amanda. I Desperate Housewives är det nog Bree. Eller Gabrielle. Tror jag. De har ju alla sina perioder och är roliga, och ibland tänker man bara "neeeeeeej!!"

Vilka är dina favoriter?


Varfööör?

Jag har bojkottat vågen sedan länge. Känns dumt att haka upp sig över några siffror, huvudsaken är ju att man själv känner sig nöjd över hur man ser ut.

Men idag gjorde jag misstaget, och vägde mig hemma hos min mamma. Misstake!!! Jag vägde mer än vad jag nånsin gjort (bortsett från när jag var gravid förstås, för då gick jag ju upp 21 kg... men jag gick ner 23 kg snabbt igen).

Varför ska man vara så dum och väga sig?


Tänk om jag kunde väga 58,3....... nja, då blir jag kanske lite för smal....

Lättar på bekymmerna lite

Har ringt till Tudors läkare idag och vi fick komma in nästa vecka och vaccinera oss båda samtidigt. Skönt! Då är en sak avklarat (sen återstår det att se om vi får massa biverkningar).

Veterinärtid fick vi också, och jag ska dit om en halvtimme. Hoppas allt går bra där också!

Då är det bara den där jäkla blanketten för Tudors barnomsorg kvar. Den skulle skickas idag, men ingen av dem ville ju svara då jag ringde och skulle fråga om hjälp. Då får de skylla sig själva.... hrmf!


För mycket bekymmer

Bekymmerna haglar över mig idag, och det känns inte ett dugg kul!
Problem med Blondies päls, problem med en jäkla blankett som man ska fylla i för Tudors barnomsorg.... och så är det det där med svininfluensa vaccinet.

Läste på internet att min årsgrupp skulle vaccineras från vecka 46, så jag tänkte ringa och höra för mig och Tudor idag. Men så fick jag en lapp på posten idag, och då är det först från vecka 50 som jag får. Skit! Och jag som vill vaccineras samtidigt som Tudor.
jag vill ju inte att han ska få alla konstiga och läskiga biverkningar först, som alla verkar få! (nu menar jag inte de hyperkonstiga bara, utan feber och ont i armen, som faktiskt de flesta verkar ha fått som jag pratat med.).

Jag får ångest!!! gaaaaaah!


En sneakpeek

på lillkillen.....



blev ingen bra bild.... lite för mörkt i rummet. Och så var han lite för blyg ännu! hihi.

Men så var det det där med namnet...... Floyd eller Fabio? Eller som syrran tyckte - Harvey (fast det matchar ju inte riktigt med hans namn, Imaginary Friend. Imaginary är kullnamnet, så jag ville ha något som passar till Friend. Ja, då helst på F. Sen är ju så många F-namn "upptagna" redan).


söting va?


Vad ni är gulliga!

Å, ni svek mig inte igår heller!

Och nu skriver jag mitt 500:e inlägg! Shit, jag som var så himla dålig på att blogga! Visste ni att jag startat upp två eller tre bloggar innan denna? Men de skrev jag aldrig någonting i, för jag kom aldrig igång. Eller så glömde jag både användarnamn och lösenord.....

Det blev förresten ingen bio för oss igår.... Vi kunde inte köpa biljetterna via internet (E-kortet fungerade inte att betala med där, knäppt, och vi ville inte skriva ut våra vanliga kontonummer), så vi fick chansa på att det fanns kvar platser.
Det var ju typ 40 platser kvar när vi åkte, men eftersom vi är lantisar nu och bussen åkte på sightseeing på vischan så tog det ca 45 minuter för oss att komma in till stan (som vanligtvis tar 10 minuter), och då var det såklart UTSÅLT när vi kom fram.
2 platser fanns kvar till visningen efteråt, men då hade vi bara 5 minuters marginal till att sista bussen gick hem, så den räknade vi inte med att hinna med.
Det är ett himla planerande med bussar när man bor på landet! haha

Så, väl nere på stan med 4 timmar till nästa (och sista) buss hem gick, så bestämde vi oss för att hoppa in på Jensens Bøfhus och käka lite.
När vi hade ätit både varmrätt och efterrätt på drygt en timme, så insåg vi att det skulle bli ganska tråkigt att hänga ute i ytterligare tre timmar (eftersom ingen av oss fick dricka speciellt mycket, på grund av att vi skulle upp och köra bil dagen efter).
Så jag ringde min syster som (såklart;) var snäll och skulle komma och hämta oss. Men först gick vi och tog varsin skitgod drink på Skybar (den goooodaste vi druckit! typ....), och möblerade om Skybar i huvudet ifall det skulle varit min lägenhet, Schysst det blev........

Och nu sitter jag på jobbet, och hör ett störande pipande ljud var 2,4:e sekunde som jag inte förstår vart det kommer ifrån, och fick in en bokning på en gång!

Tänk att livet kan vara så pain in the ass och ändå så himla bra på samma gång!




sådär, nu fick ni ett långt 500:e inlägg!

Ny liten vän

Imorgon kommer en ny liten vän hem till mig. En kanin pratar jag om såklart.... En som jag väntat på sedan... ja, typ ett år tror jag.
Honan som skulle få ungar gick tom gång på gång. Men till sist slog hon till och fick 7 ungar (lucky number) 090909.

Efter en hel del letande så åker den upp från Trollhättan via snälla Melina, som själv ska fortsätta upp till Luleå om jag inte minns fel (eller så är det hennes syrra som bor där och hon själv bor i Hälsingland någonstans).

Ska bli spännande.
Nu är frågan..... ska han heta Floyd eller Fabio? haha
hans riktiga namn är Skärbos Imaginary Friend (så egentligen borde han ju heta Målgan).


Bio snart hoppas jag

Sådär då.... då bär det snart av till bion. Vi hade tänkt ta den tidigare visningen av 2012, men bussarna går ju inte ofta här på landet.... var fjärde timme bara, haha... Så vi hade behövt ta bussen strax efter 15 om vi skulle hunnit, och då var jag inte ens hemm från jobbet.
Så det blir att ta bussen vid 19 och ta den sena visningen.
Hoppas vi hinner med den sista bussen hem bara..... hehe...

Förhoppningsvis hinner vi ta en drink ute innan bion. Det var ju tanken att vi skulle göra efteråt, men nu blev det ju inte så.


Cycle 13

Har kikat lite på Top Model cycle 13. Ja, det som inte har börjat sändas i Sverige ännu, så jag ska inte avslöja för mycket.....

But I adore Nicole! Hon är ju helt otroligt söt, och både hon och Laura (som jag också gillar i den säsongen) verkar ju vara så milda och genomsnälla båda två. Nicole är nya Anya....



På jobbet

och det är alldeles tyst.... november är en seg månad. Mörk, grå, regnig och dålig på alla sätt och vis!
Nästa helg är det iallafall första advent, så då får man slänga upp lite julstjärnor och grejer.

Ikväll ska Tudor vara hos sin farmor och farfar, så Tobbe och jag ska passa på att gå på bio. 2012 tänkte vi se, om det finns biljetter vill säga....



Jag gillar att se katastroffilmer på bio. Men jag kommer säkert vara missnöjd med slutet.... antingen dör väl alla, eller så klarar sig alla, eller så får man väl aldrig veta hur det kommer att gå....
Nåja, jag får väl se....

Samtidigt är det lite läskigt att se såna här filmer..... tankarna börjar snurra alldeles för mycket!

Ojsan

Jag har ju snart skrivit.... hmm.... på söndag så borde mitt 500:e inlägg skrivas! Ojsan!

Nu ska jag gå och se ett avsnitt av How I met your mother, innan Idol-utröstningen är. Jag tror Reza åker hem idag.....


Kacklar på i köket

Tudor kacklar och jag kaklar.... Eller vad man ska säga... Munnen går i ett på Tudor, och jag står och klistrar kakeldekorer på varannat kakel i köket.
Det är ett hörn kvar, men jag kände att jag behövde ha en paus!

Men visst blir det snyggt?

Före:


Efter:


jaja, jag har inte hunnit röjt upp riktigt.... (men jag har förövrigt varit duktig och städat hela villan idag, varit till återbruket med kartonger samt tvättat den hyperskitiga bilen!)

Det har jag missat helt....

men det är väl kanske inte så konstigt.... jag var ju inte så gammal så jag förstod innebörden. Iallafall har min mosters man tydligen gjort en skitlång Smörgåstårta en gång i tiden för att bevisa att Köping inte var Sveriges tråkigaste stad, haha....

Så nu har självaste Filip och Fredrik skrivit en bok om honom och smörgåstårtan....




Haha, ja där ser man!

Jag har börjat tröttna

på bilderna i min header.... Trots att jag fortfarande älskar de hysteriska rutorna och den lilla regnbågen :P
Det är mer bilderna på mig som jag tröttnat på.

Jag funderar på någon ny stil på blogglayouten. Kanske lite mer mörk, lite Nightmare before christmas... Eller ännu mera färgglad och kawaii!

Hjälp mig!
Hur uppfattar du min blogglayout? Hur är jag, och vad handlar min blogg om (genom att bara kolla headern alltså)?

Eller hur tycker du att min header skulle se ut?








Kul med kakel

Jag sitter just nu och hoppas att min kakeldekor som jag beställde i måndags kommer imorgon. Jag fick bekräftelse på en gång och satte in pengarna så de borde haft dem i tisdags. Dekoren skulle skickas så snart pengarna kommit in. Borde fått dem idag tycker jag. hrm!

Jag köpte bara "tråkigt svart", för jag ska göra ett svart-vit rutigt kök, och hoppas det blir lika fint som hemma hos min vän Naemi (som gav mig inspirationen).

Men om man vill vara lite roligare så finns det andra kakeldekorer att köpa! Kolla in dessa:


Dessa recept-kakel finns att köpa på Inreda.com Pris: 6st för 100:-

Och dessa var ju hur coola som helst (jag ångrar mig, dessa vill jag ha!!!!!)


Alfapet-kaklet kan man köpa på bokstavskakel.se. Pris 249:- för 44 st. Enstaka bokstäver kan köpas för 15:-/st.
Kan också köpas på Designtorget i Stockholm, men då kostar de lite mera.


ARG!

(nu kommer det, Linda....)

Idag var jag ner på stan en sväng. Kikade i en katalog från H&M på morgonen och tänkte att jag kanske kunde hitta en pyamas åt Tudor. Väl nere på stan gick jag direkt in på H&M, och hittar en pyamas till Tudor. Men eftersom jag ville rådfråga Tobbe först (det skulle ju vara en julklapp från oss båda) och väntade på att han skulle ringa upp, så gick jag och kollade på kläder till mig.

Har småkollat på jackor länge, men jag köper ju typ bara jackor när jag kan fynda dem.... (min fula men varma dunjacka tex som jag köpte för 199:- istället för 899:-.... bra fynd! Eller min nuvarande jacka som jag köpte för 199:- istället för 399:-).
Och så ser jag en jacka som jag kollat på ett tag. Eller snarare, en hel snurra med bara sådana jackor, fast i olika färger. I mitten sitter en skylt: JACKOR HALVA PRISET, 299:- (ord.pris 599:-).
På jackans prislapp står det 499:- men jag tänker inte mer på det.

Så jag tar min 299-kronorsjacka och går till provhytterna. Den passar bra, och jag beslutar mig för att köpa. Jag går till barnavdelningen och plockar på mig pyamasen också. DÅ säger tjejen i kassan: "Du får 20% på jackan också." Jag räknar ju ut på 2 röda att 20% av 499 inte är 299 iallafall, och av min min att dömma säger hon det visste du inte va?"
Jag svarar att den kostade ju 299?
"Nej, 20% är det", säger hon, och hänvisar mig till damavdelningens kassa ifall det skulle vara något fel.
Jag går dit och frågar. Killen i kassan blir fundersam och frågar en kollega, som svarar "då är det 20% på 299 kronor". Tjohoo tänker jag!
Men killen går bort dit jackorna hänger, och jag tänker att Nu ser han att den faktiskt kostar 299:- och inget annat, så jag står där nöjd.
Men han kommer tillbaka och säger att det inte är de jackorna som kostar så, utan bara de med en lapp "50%".
Jag blir sur, men bestämmer mig tillslut för att ta jackan ändå. Jag går ner till barnavdelningen igen (mindre kö), och kassörskan frågar om det gick bra. Jag svarar: "Nej, jag får känna mig lurad! Men det borde inte sitta en skylt med 299:- på en ställning med enbart såna här jackor, som uppenbarligen kostar 499!"

Jag menar, jag kan ju inte vara den första som blir lurad av den missvisande skylten.....???

Jag fick betala 399 istället (pga de där 20 procenten), och gick därifrån - Arg som ett bi på min favoritaffär.
H&M står inte högt i kurs hos mig idag!

MORR!!!!!!


Förälskad

I Mari Kasurinens My Little Ponys.....



Så otroligt häftiga! Jag vill ha en!!!! Jag undrar vad de kostar......

(och ja, det var förstås på grund av Obsessivecutness inlägg som jag fann dessa uderbara verk)


peppercookies

ja, jag vet att de inte heter så, haha. Men de borde heta så!
Idag har jag ätit massor av pepparkakor. Jag skulle hämta mamma på jobbet och skjutsa henne bort till bilen som var på service.
Efter det så bjöd hon mig och Tudor på mat på Ikea, och i vanlig anda så kunde jag inte gå ut därifrån utan att köpa något.
Äppeldoftande ljus och en ny pall till Tudor blev det. Och sen köpte mamma en låda med pepparkakor som vi fick med oss hem.... Tack mamma!

Nu sitter jag och letar efter en låt, som jag troor är med Black Eyed Peas. En ganska dansvänlig låt. Men jag hittar inte på den... Istället har jag nu snöat in på Kelly Clarksson......
Min Spotify-lista består typ helt av min "städ-musik". Alltså såna låtar av artister som jag tycker någon enstaka låt är bra eller rolig, men som jag inte skulle köpa ett album av.
De jag har album av vill jag inte spela sönder på Spotify så jag tröttnar....

Just nu är jag på partyhumör. Blivit sugen på att gå ut, eller gå på fest. Eller ha fest själv. Det speglas väl i mitt musikval just nu.


Sa jag att

vi köpte en ny TV i förrgår?
Jajemen, ätnligen en TV till vardagsrummet också. En 42:a blev det, men en 50:a skulle inte varit fel heller. Men vi sparade lite på slantarna...

Iallafall så hittade Tobbe hela första säsongen av How I Met Your Mother för 99 kr så vi köpte med den hem också. Så ikväll blir det How I Met your Mother hela kvällen ;)

Brukar du se på det? Vilken är din favorit sitcom?

Min favorit är ju egentligen Vänner. Och Scrubs. Men Scrubs är ingen sit com... fast jag vet inte vad som utmärker en sit com egentligen om jag ska vara ärlig....


Tränat lite

Tränat lite idag, i regnet. Första gången i våran trädgård. Hade lovat min systerson att han skulle få komma hit efter skolan och hjälpa till lite. Han var duktig. Han fick hoppa med Oskar och Cleo och det gick bra. Jag hoppade även med Blondie och även det gick bra. Full fart!!
Martin fick löshoppa lite, och till och med han hoppade denna regniga dag.

Nu ska jag ut och fylla på vatten åt dem....

Familjen Skywalker på Lundbygatan

Välkommen hem till familjen Skywalker i Lundby....











Man tager vad man haver....  Vem har sagt att killar inte kan leka med dockskåp?!?!


More comments please

Vad kul det är att komma in på bloggen när man har massor av kommentarer att läsa och svara på. Fortsätt så!


Suttit hela förmiddagen

med rikshoppet. Ja, inte läst det nya (det gjorde jag i fredags såklart!) utan spunnit på material till nästa nummer. Jag har fått ihop ca 5 sidor nu. Och ett par till är på ingång tack vare bra respons på mail jag skickat ut! Kul!
Hoppas jag fortsätter ha lika stor inspiration och motivation!

I nästa nummer av Rikshoppet så kanske mina gamla goda kaninbilder är tillbaka..... Jag vet iallafall en som saknat det.... (känn dig träffat Jessie).


Vem bestämde?

Jag har alltid gillat udda kläder.... en salig blanding av punk, goth, grunge, bohem och kawaii.

När ska jag sluta med denna stil? Sminkar jag mig fortfarande lika mycket? Har jag fortfarande konstiga färger på håret?
Nja, kanske inte lika mycket som förr, men jag älskar fortfarande stilen, och kan fortfarande dreggla över folk som har riktigt snygga färgglada candycanes på huvudet.

Jag skulle vara överlycklig om jag fick se ut som den sjukt snygga modellen Air!


bilden kommer från thecore.nu


Vem bestämde att Vuxen = seriös stil ???
Seriös stil = tråkig stil tycker jag. Eller kanske "brist på stil".
Varför är det så?

Kirsten Dunst, som är jämngammal med mig, har iallafall varit cool nog att prova på kawaii-stilen (eller decora, fruits, lolita, vad du nu väljer att kalla det). Jag tycker hon ser helt fantastiskt ball ut!

 

När man är liten bestämmer mamma och pappa vad man ska ha på sig. När man är tonåring bestämmer man själv, och när man blir vuxen så bestämmer...... samhället?

Blir man verkligen för gammal för att få bestämma sin stil själv?




Rikshoppet och TV

Idag ska vi åka och kika på en ny TV. Hoppas vi hittar någon bra!
Och sen att vi kan skaffa lite fler kanaler igen. Jag börjar bli lite trött på det lilla utbudet vi har. Även om jag egentligen inte är någon stor TV-tittare, så är det ändå skönt att ha den när man är ensam hemma och inte har annat för sig.

På tal om att inte ha något för sig.... Igår var jag ju själv hemma med Tudor på kvällen, så när han hade lagt sig så passade jag på att fixa material till Rikshoppet. Jag är ju numera med i redaktionen för riksförbundets tidning, så nu jäklar ska jag göra ett bra jobb som det också!
Men det är himla svårt att komma på vad folk kan tänkas vilja läsa om. Jag vet ju knappt själv. Ändå tycker jag att det är så himla roligt när tidningen dimper ner i brevlådan.

Jag har iallafall börjat göra medlemsintervjuer på tävlingar, så möter ni mig på tävling med block, penna och kamera så vet ni vad jag håller på med. Och vem som helst kan bli mitt offer... hehehe.


svårt det ska va

vad svårt det skulle vara att bli blond då! Men inte lika svårt som att bli bra på kort, haha...
Hur jag än vände och vred på kameran så skymde antingen kameran hela ansiktet eller håret, eller så såg man ju bara ut som en total idiot!!!

Lite ljusare blev det iallafall, men mycket orange kvar.... Hårbotten är dock som jag vill ha den!
Nu har jag ju färgat ett par gånger, så ni ska få en titt trots att målet ännu inte är uppnått!

FÖRE
(hade ingen ny bild där jag inte hade hårband, så jag fick gå tillbaks till juli-augusti någon gång).



NU
blonderingsarbete pågår..... men ljusare är jag, helt klart!


Så, vad tror ni - kommer jag passa som blondie?


Jag, Tudor och Felix

Nu ska jag ta och fixa iordning lite ravioli till mig och Tudor. Tanken var att vi skulle äta lite McDonalds ikväll, men då vi fick hamburgare med strips hemma hos mamma och pappa under dagen så ändrade vi planerna och äter McDonalds imorgon med Tobbe istället.
Ikväll är Tudor och jag själva, så då kan vi käka lite ravioli. Felix såklart, det är den bästa!



Efter maten ska vi kila över till syrran (som jag ju numera har gångavstånd till) och färga håret igen. Så kanske, kanske är jag blond senare ikväll!

Första julklapparna

är nu inköpta!
Alla Tobbes dessutom! Han som brukar vara svårast. Men inte i år, och jag känner mig nöjd med alla presenterna! wihoo.

Tudor blir nog svår i år. Man vill ju köpa leksaker, men han har ju redan "allt". Han behöver inget mer Lego, Star Wars figurer och framför allt inga mer traktorer! Den som köper en till traktor åt honom ska få bajs i sin brevlåda!
Så vad sjutton ska man köpa åt honom? Man vill ju att han ska bli glad också.....
Nu har han fått för sig att han vill ha en ny spis (med lampa och grejer) men jag har sagt åt honom att han nog inte får det. Tomten vet att du inte leker med din gamla spis.....






fredag kväll

Jobbat.... tittat lite mer på Top Model 13 (mina favoriter hänger kvar än!), och så på Idol såklart.
Det blev inte Reza som åkte ut, men hon hängde löst. Det blev Eddie som fick åka denna gång.

Mariette var åter igen skitduktig, och duetten med Calle gjorde de otroligt bra! De andra paren gjorde inte alls lika bra ifrån sig.
Tove gillar jag mindre och mindre av någon anledning.

Nu har jag en låt på huvudet..... gissa vilken..... ;)


duett

Ikväll är det sånger från 2000-talet som gäller i Idol, samt duetter.
Mina två favoriter gör en duett tillsammans, och har även valt att sjunga Someone New av Eskobar och Heather Nova, som jag tycker är en skitbra låt.
Hoppas de gör den bra, för jag vill att de ska stanna kvar en stund till i tävlingen!



Eddie skulle göra Takidas Curly Sue. Det känns som en låt som skulle kunna passa honom. Han gör de rockigare sångerna bättre.

Och vem åker ut idag?
Jag har faktiskt ingen aning.... men jag tror det kan vara Reza (för jag vägrar ju tro att någon av mina favoriter åker ut...).
Vem tror du?

Skrock!!

Idag är det


Men jag är ju född den 13:e, och det vet väl alla, att alla som är födda den 13:e är skonad från otur denna dag (vi har istället typ 364 andra dagar att ha otur på istället....).
Jag har nog aldrig haft någon speciell otur fredagen den 13:e (ta i trä, dagen är ju inte slut ännu).

I övrigt är jag nog ganska skrockfull..... jag går inte under stegar, jag målar spegelbitar om jag har sönder en spegel, jag lägger inte nycklar på bordet, och jag går inte på A-brunnar! Hahaha.
Och Tobbe har fått mig att spotta om en svart katt korsar vägen också....

Är du skrockfull?

Ritdags

Jag blev övertalad av Kan Dee att delta i hennes tävling. Hade lite svårt att komma på vad jag skulle rita (och dessutom skicka till henne utan att skämmas öronen av sig..... ). Temat "världen idag" gjorde det ju inte lättare, för det var så brett och då står min hjärna alldeles still! Men till slut så blev det en bild. wihoo.
Jag skickade snabbt iväg den innan jag hann ångra mig, haha

Vill du också vara med och tävla?
Gå in på Kan Dees blogg

Tears - en av mina favoritbilder som Kan Dee har gjort.


nothing to do

Tobbe jobbar hela kvällen.... eller natten.... det är så tråkigt att vara själv hemma. Tudor sover. Inget på TV.
Ingen ritinspiration. Nothing...

Vad ska man hitta på?


Årets julklapp

Årets julklapp detta år är spikmattan.

Jag vet faktiskt inte själva meningen med spikmatta. Det verkar ju bara så extremt oskönt.

Har du provar spikmatta? Vad tyckte du?

Eller varför inte prova denna, som jag hade med i ett inlägg förut, haha.






down down down

Igår hade jag lägsta besöksstatistiken på två månader... tråkigt. Men jag har kommit in i lite bloggtorka.


lite mera blond

Nä, jag har inte kommit i säng ännu. Jag borde, men jag orkar inte gå och borsta tänderna och allt det där. och det är ju så tråkigt att gå och lägga sig! (fast skönt att sova.....)

På lördag ska jag troligtvis blondera mig lite till. Jag hoppas att resultatet faktiskt blir blond denna gång, så jag slipper gå omkring och vara morot.... 3:e gången gillt eller vad brukar man säga?


Vill ni veta?

Nu kanske ni ville veta vad jag hållt hus idag?
Jo, jag har varit med mina kollegor på spa i Färna. Det var första gången jag varit på spa, och det var trevligt. God mat (eller ja, lunchen var ingen favorit för mig, då jag inte alls gillar thai-mat), mycket frukt, varm och skön pool, sköna massager och ansiktsbehandlingar, och bara ta det lugnt!
Skööööönt!
Man borde unna sig det lite oftare, men det var ju knappast billigt så chansen att jag kommer göra det är nog ganska liten tyvärr. Man kan ju spara en stund till och koppla av på en solstol med en god drink utomlands istället..... hehe

Fast nu är man rätt trött, så det blir nog tidigt i säng. natti natti

Imorgon

ska jag göra något som jag aldrig gjort förut..... Spännande!



och by the way... Grattis Elmo, Bert, Ernie, Kakmonstret, Big Bird mfl..... Idag fyller ju Sesame Street 40 år!


Här var lilla Tudor bara 2 år. Och Elmo, han var väl 38 år då. hihi

Idag har jag lyssnat på


Zombie!
Hade nästan glömt bort hur bra den är. Ljudet måste skruvas upp ordentligt och sen ska man sitta och vråla i bilen. Hahaha! Men den är även kul på singstar :P

Om man vill vara lika

Jag tog en tur ner på stan idag, och hoppades på att hitta något bra billigt basplagg, samt ett par nya vantar.
Det gjorde jag.
Köpte ett nytt svart linne, en svart tröja med trekvartsärm och ett 2-pack vantar. Tobbe ska få det ena paret (det var killvantar, men jag har ju rätt stora händer så de passade mig utmärkt också).

Såg också en lysande klarblå tröja med Star Wars tryck på. Vill man se ut som sina barn så.... Tudor älskar ju Star Wars och har massvis med kläder med Star Wars tryck på; strumpor, kalsonger, tröjor, t-shirts.
Äsch, jag köpte den ändå. Det är inte sådant som jag bryr mig om!
Men Tudor blev lite puttrig när jag kom hem.... Han ville ju också få en ny tröja! hihi....

Så här ser den ut (med den nya svart tröjan under):



På vägen hem passerade en helikopter precis ovanför min bil. Har nog aldrig sett en helikopter flyga så nära någon gång. Så jag drog upp mobilen snabbt och tog en bild, haha...


Uppdaterar

litegrann på hemsidan för kaninuppfödningen..... Har dock inte hunnit lagt ut det på internet ännu....


Det blev en lugn dag

Varav inget att blogga om heller.....
Tudor och jag gick och hämtade hans jämnåriga kusin hos dagmamman, så de har lekt ihop i några timmar. Nu kommer snart syrran och hämtar honom.

Kom på att jag missade Top Model igår. Typiskt! Men det går ju repris på söndag. Annars finns ju faktiskt you tube ;)


Ledig dag

utan några större planer....

måste städa lite, men det är väl typ allt.


Hittade en låt med Brett Andersson, från the Donnas.

Fars dag

Efter tävlingen idag så firade vi fars dag för Tobbe. Vi har bestämt att vi inte ska fira fars- och mors dag så mycket i vår familj, men att vi iallafall kan köpa något gott fika.
Tobbe önskade ost och kex, så vi fixade det.

En massa olika kex (jag gillar mest salta kex) och Creme Bonjour med tacosmak! Mums!

Brukar ni fira fars- och mors dag?


Så här gick det

idag....
Ja, vi var ju till Uppsala och tävlade, i ett kallt ridhus.... brrrr!! Tur att jag tog mina vinterkängor iallafall!

Blondies debut gick.... ja skit som jag trodde.... hon ville inte alls gå framåt i första så där blev det opl. I den andra lätten hoppade hon på fint och gick på 2 fel, men tyvärr var det ett fel för mycket för final.
men men.... debut, krok, inomhus och på ridhus-underlag. Jag får väl vara nöjd ändå! :)
Men gud vad jag skämdes över henne! Hennes fällning i ansiktet gör ju att hon ser sjuk ut! Pälsen på nosen har växt tillbaka, men nu har hon kala fläckar på öron och mot ögonen. skabbigt värre!

Cleo gick uuuuselt i första lätten, men på 0+1 i den andra och tog äntligen pinne i krok igen. Det var på tiden! En 5:e plats av 24 fick hon.

Oskar gick finemang i båda medelsvårklasserna. Han gick på2+0 och 1+0 och kom på 2:a plats i båda. Nu har han bara en pinne kvar till svår.

Jessica var med också, och tävlade Mini, Zider och Nikki. Zider slarvade som vanligt när han är på tävling (han bara jävlas tror jag, för jag har ju sett hur duktig han är på träning!), och Mini fick hoppa finalen i första lätten. Nikki debuterade precis som syrran Blondie, och hon gick till final i den andra lätten - Kul!
Tyvärr ingen pinne för Jessie, men det kommer nog bara hon följer med och tävlar lite oftare *blink blink*


Tävling


foto av Liv Kristoffersson

Tävling imorgon i Uppsala. Hade hoppats på att få tävla i Västerås, för jag ville ju tävla rakbana. Men det blev inga anmälda där så då fick det bli Uppsala istället, som iallafall hade x2 av lätt och medelsvår.

Blondie ska debutera..... gaah, jag tror inte det kommer gå bra... Håll tummarna!


Började tjuvtitta

på Top Model cycle 13 idag....

Det är säsongen för korta tjejer. Cycle 12 hade ju så tråkiga deltagare tyckte jag. Jag fick aldrig någon favorit där. Cycle 13 hade lite roligare personligheter.
Jag gillade Nicole, Erin och Laura bäst tror jag. Och någon till tjej som jag inte minns namnet på.



Snällt att de har en säsong för korta tjejer.... men sen är frågan om de verkligen kommer att få modelljobb sen?

Idol ikväll

Ikväll är det idolernas egna val har jag läst, så ikväll gör de väl låtar som passar deras röster bäst.
Förra veckan trodde jag redan innan det började att det skulle vara Erika som skulle åka ut. Ikväll har jag faktiskt ingen aning....
Kanske Eddie? Eller Reza?

Nä jag vet inte... men jag hoppas Rabih åker ut, för honom gillar jag inte. Och tyvärr Jonna, jag gillar inte Erik heller av någon anledning.

Vem tror du åker ut ikväll?

Sesame Street 40 år



Sesame Street fyller 40 år på tisdag... Jaha, det är dääärför Google har med Sesam-gubbar i loggan nu!
Den 10 november 1969 visades Sesame Street på Tv för första gången. Jag tyckte det var superbra när jag var liten!
 

Jag älskar ju Elmo och de andra i Sesame Street!
En sådan här söt Elmo-docka ligger just nu bakom mig, då Tudor tar fram den varje gång han spelar spel på Sesamestreet.org, vilket han har gjort idag.
(filmen nedan är dock inte på min, utan på en likadan som jag hittade på You Tube)




Jag funderade på att byta ringsignal på min mobil idag, kanske borde jag ta "Elmo song" som jag har i mobilen, hihi.

Halloween disco

De skulle ha lite Halloween disco hos dagmammorna idag, och barnen fick vara utklädda om de ville. Tudor hade bestämt sig för att han ville ha djävulshorn, men eftersom det är en vecka efter Halloween så är ju allt slut! Jag har letat på diverse affärer nu utan något napp. Suck...

Han fick till slut ta en Jason-mask som vi hade hemma. Blir nog bra ändå....



Hoppas han får kul!

Donat med hagar

i kaningården, så nu springer kaninerna där för fullt. Jag kan kika på dem från sovrumsfönstret, och alla susar runt och gör glädjeskutt.  Stackars Martin får ha lite mindre hage eftersom han måste ha tak då han hoppar över hela tiden.
Dixie och Blondies hage går runt alla burarna, som en liiten safe för att inte nyfikna ungar ska gå in och öppna burarna...

Så här blev det iallafall... Min 4-facksbur ser såå liten ut mot 2-fackaren, men det skiljer faktiskt bara 10 cm i takhöjd och 20 cm i längd. De är lika breda.


Oskars hage som står längst till höger syns inte så han fick en egen bild... hihi



Nu har kaninerna anlänt

Idag var vi och lånade syrrans hästtransport (tack för lånet!) för att åka och hämta hem kaninerna och alla burarna. Det är ju bara tv av fyra burar som jag tänkt använda, och de andra två blev kvar för stunden. Måste tänka efter vad jag ska göra med dem....

Så nu har jag ont i ryggen som fan, och är frysen efter att ha städat och bubbat på burar i snöblandat regn. Jag var ruskigt svag på att bära de där.... helt slut!

Imorgon ska jag försöka röja i förrådet på något bra sätt, för just nu är det saker precis överallt!

Nu måste jag gå ut i ovädret igen och fylla på vatten åt kaninerna.


Blått

Blåa vanilj cupcakes blev det denna gång, med jordgubbskulor. Och sen gjorde vi lite kolakakor också.

De blev bra den här gången också, så jag får väl säga att jag lärde mig efter fjärde gången gillt (de första tre gångerna så blev ju frostingen alldeles för lös. Så otroligt fula de blev i jämförelse).

Så nu är fikat redo när mina vänner kommer över om en halvtimme!


Cupcakes dags

Imorgon blir det dags att baka nya cupcakes. Köpte lite ingredienser innan jobbet idag, och denna gång blir det en ny färg på dem!
Hoppas de blir lika bra som de blev sist!

Oops, hoppas att jag har kvar de här bra folieformarna! De var mycket bättre än pappersformarna.

Silence

Jag har inte lyckats hitta rätt sladd till datorns högtalare, så jag får inte igång något ljud. Jag vill ha musik! Det är alldeles för tyst.....

Snart ska jag bege mig in till stan, och kolla om jag möjligen kan hitta ett par horn till Tudor. De ska ha Halloween-disco på fredag, men eftersom Halloween var förra helgen så har ju leksaksaffärerna plcokat bort allt. Typiskt!
Ska även till Ikea.... igen! Köpa nya handtag till köksluckorna. Jag köpte ett par på prov igår, och de passade utmärkt. Så nu ska jag bara ha 19 till..... suck...


sötplutten 5 månader gammal. De hornen har jag tyvärr tappat bort....


Lite mera

blond är jag nu.... Syrran hjälpte mig att blondera håret ett snäpp till igår. Det tar sin lilla tid att bli blond efter att man varit rödhårig.
Man kan nog lugnt säga att jag har den fulaste hårfärgen jag nånsin haft just nu. Men i hårbotten ser det bra ut och det kommer nog bli bra, efter sådär 1-2 färgningar till.

Ni får ingen bild nu, utan ni får vänta till nästa färgvända.....

Nu ska jag ta och städa lite här hemma. Naemi och Heidi kommer över imorgon så då måste jag ju ha snyggt och fint.....

Hopptränat lite


foto av Liv Kristoffersson. Cleo hoppar lättklass i Borlänge.

Det blev ingen överflyttning av kaninerna imorgon, för Tobbe var tvungen att jobba. Men på torsdag eftermiddag ska det väl bli av iallafall.

Jag tänkte iallafall åka ut till mamma idag och hämta hem alla hinder, för nu har jag ju ett eget förråd som de får plats i. Och en egen hoppbana.... ehrmm.... djungelbana.... gräsmattan är hemsk! Behöver verkligen verkligen klippas!
Passade på att träna med Oskar, Cleo och Blondie, och jag blev positivt överraskad av alla tre. Oskar verkar inte kunna riva han.... Cleo rev något men hoppade på bra, och även Blondie (som ser värre än värst ut i ansiktet med all fällning...) hoppade kanonbra.
Alla hade en hastighet idag: Full fart!

Känns bra inför helgen, men jag tror det blir tufft ändå. Mycket konkurrens!


Stora fötter


Det blev inte dem som jag kikat på och provat såå många gånger på Din Sko. Jag insåg helt enkelt att de inte var speciellt bekväma, även om de var snygga som fan.
Istället blev det dessa, som både såg okej ut på mina fötter och var hyfsat sköna. Högerskon satt bättre än den vänstra, men jag hoppas att även den vänstra töjer ut sig lite. Den högra har ju trots allt varit testsko så det är väl fler fötter som provat den.

Nackdelen med att vara lång är att man oftast får passande storlek på fötterna. När jag ska ha såna här typ av skor så måste jag ha ganska stora storlekar. Och det finns ju inte på tjejskor.
Paris Hilton med sina storlek 43(har jag för mig) på skor har ju tur som har mycket pengar och kan specialbeställa skor.....

Tudor fick ju en tröja som jag berättade, så jag passar på att visa den också. Jag tycke den var cool. Och den var jättemjuk och gosig också.


Idag har jag shoppat...

var i stan från klockan 10 då vi skulle till banken, och skulle inte jobba förrän 16.00. Jag tyckte det var onödigt att åka hem i mellan så jag drev runt i Västerås mellan typ 10.30 och 15.30...

Först en vända till Ikea. SKulle ha en tvättställning men kom ut med servetter, handduk, värmeljus och en klädrulle. Typiskt mig på Ikea.... Men jag älskar att handla på Ikea!

Sen bar det vidare till farmor och fick lite lunch där. Kassler med ananas. Gott! Stannade i någon timme innan jag gav mig ner på stan. Shoppingbehovet satte igång och jag insåg att jag inte kunde stanna kvar så länge, hihi...
Det blev iallafall ett par nya skot (har letat länge efter några som både såg okej ut på fötterna och var bekväma, så nu när jag hittade ett par så tyckte jag faktiskt att jag kunde tillåta mig köpa dem!).
Tudor fick en tröja och ett par kallingar från HM. Men där hade jag iallafall några bonuscheckar så det blev inte så dyrt.

Bestämde mig för att åka förbi Coop också, och köpa några svarta kakeldekorer då vi vill ha ett rutigt kök. Men just de svarta var slut. Suck.....
Någon som har någon idé vart mer man kan köpa sånt?

Med andra ord - fullspäckad dag på att inte göra någonting vettigt alls..... hihi.
Nu sitter jag på jobbet och har för stunden lite fikapaus med varm choklad. Mmmmmm



Banken idag

och få betalt för lägenheten samt lämna alla nycklarna. Sen är allt klart! Bye bye Knotavägen.

Då kan inflyttningsfesterna börja, haha...


Suddigummi

Tobbe tog hem en massa Lego idag till Tudor, från när han var liten. I lådan fanns diverse andra grejer också som hade linkit med, bland annat dessa adorable My Little Pont suddgummin! Jag minns att jag hade någon sån när jag var liten! Nostalgi



Jag hade en suddgummi samling när jag var liten. ett 50-tal suddgummin i alla möjliga figurer; monster, djur, skor, fotboll, läppstift, sax, ja alla möjliga! Men jag gav bort den när jag blev lite äldre.
Lite synd..... men samtidigt, vad ska man med allt till?

Nananana

Lite söndagsmusik..... Första singeln från Amanda Jenssens nya album...



Amanda borde ju såklart varit med på min Blondin-lista....

Amanda Jenssen är nog min favorit i Idol genom tiderna (även om jag är lite kär i Markus Fagervall fortfarande.... haha). Vilken är din favorit?

Nu börjar vi komma på plats

Nu har i princip alla kartonger försvunnit ut, och de flesta möbler har kommit på plats. Några nya möbler har vi köpt till också, så nu saknar jag mest ett nytt badrumsskåp (jag blir tokig på att jag inte kan kolla hur jag ser ut i nacken) samt en TV till vardagsrummet.

Så nu ska ni få en liten kik på hur det har blivit.....


vardagsrummet


och köket

Jag gillar verkligen köket 1000 gånger bättre än mitt gamla, som jag aldrig ville sitta och äta i.
På onsdag ska Tobbe och jag låna syrrans hästtransport och köra kaninburarna i den. Så på onsdag så kommer alltså kaninerna också få flytta hit. Blir skönt att ha dem nära! Men jag kommer sakna dynghögen.... haha... det var ju så himla lätt att städa burar då. Nu måste jag ju ha säckar och köra till återbruket istället.

 


RSS 2.0