världens bästa kille

Tudor har varit så himla go idag... tror han saknat sin mamma och pappa väldigt mycket eftersom han sov borta i natt. Väldigt mycket kramar och pussar och "jag älskar dig jätte-jätte-jättemycket!!!"

Nu ska ni också få smälta för Tudor :)
Nu har han visserligen hunnit bli 4 år, men han är fortfarande lika go och älskvärd som han var här (10 månader gammal):
 

Jag vet inte om det går att tycka om någon så mycket som jag tycker om den här lille killen!

Kommentarer
Postat av: Ida

Åh vilken liten glädjespridare :D Så himla mysig!



ja godisberoende är hemskt. jag är nog mest för coca-cola... helt hopplöst känns det ibland. Men det ska faktiskt bli riktigt skönt att få bli fri från det! jobbigt, men skönt. Kommer nog vara ett monster i två veckor framåt eller så hihi.



Kram kram Ida

2009-06-29 @ 00:30:54
URL: http://eldnatt.blogg.se/
Postat av: Ida

Haha jag tyckte nog mest att jag var lik Anna på bild 2.. brukar inte heller tycka att vi är lika men på de bilderna var vi faktiskt det. Skönt att veta att man inte är bortbyting hehe ;)



Jag har lite olika storlekar. På Alien och Bubbles har jag S, YLGI fick jag hem fel storlek på så den är XL (drunknar, men jag gillar oversize så jag har behållt den ändå) och på de andra har jag M. Jag trivs mest i M men de blir lite för långa på mig. Egentligen ingen större skillnad på S och M annat än att M är längre tyckte jag.



Kramar Ida

2009-06-29 @ 00:34:37
URL: http://eldnatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0