aj mina ben...

Har precis kommit hem från en tuff dag på jobbet. Det var så himla mycket att göra! Det var massor som fick jobba över idag för vi var inte på långa vägar klara när klockan blivit 22.30 (det är då jag slutar).

Innan jag stack till jobbet idag så skulle jag möta upp min mamma på stan, och jag passade på att leta efter ett par nya skor till mig. Hittade inte riktigt det jag letade efter, men det blev i allafall ett par sandaler med kilklack. Köpte också ett par nya foppa-tofflor till lillkillen. Tycker de är otroligt fula, men de är rätt charmiga på barn iallafall. Och de är ju himla lätta och smidiga.
Sen stack jag direkt till jobbet, och kom på att jag inte varit hos kaninerna. Jag brukar ju alltid ta det direkt efter att jag skjutsat min son till dagmamman, men nu hade jag bråttom ner på stan och glömde det helt! Skit....
Så det var bara att bege sig dit strax efter 23... himla kul när båda lamporna har gått sönder där ute, så det är kolsvart verkligen! Fick använda mobilen som enda lampa. Jag tycker det är lite läskigt..... men jag klarade mig helskinnad hem igen ;)

Nä, nu ska jag gå och sova, så jag orkar titta på reprisen av Top Model imorgon på morgonen. Jag är ett litet Top Model-freak jag ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0